Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Kraftpaketet Poco F2 Pro med superb prestanda

Xiaomi POCO F2 Pro 5G 6+128 Cyber Grey - Fyndvara

  Art.nr: X1013258
 • 6,67" FHD+ AMOLED-skärm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • 64 MP AI quad-kamera med 8K video
 • 20 MP pop-up-frontkamera
 • Qualcomm Snapdragon 865

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Poco F2 Pro är en smartphone från Xiaomi som med sin enastående prestanda och förhållandevis låga pris utmanar de dyrare flaggskeppsmodellerna på allvar. Telefonen är utrustad med en 6,67" AMOLED-skärm, har ett Snapdragon 865-chipp som stödjer 5G och är vattenkyld genom LiquidCool 2.0-teknik. Dessa komponenter kombinerade är vad som ger dig en otrolig upplevelse i alla lägen. På kamerasidan har man inte heller sparat på krutet, där hittar vi en AI-förstärkt quad-kamera med primärlins på 64 MP som stödjer 8K-video.

Personlig, 100 % notchfri skärm

Skärmen på Poco F2 Pro är en 6,67-tums AMOLED-display som sätter bock i varje ruta som krävs för att leva upp till sann flaggskepps-standard. Tålig med yta i Corning® Gorilla® Glass 5, högupplöst med FHD+ och certifierat ögonvänlig genom TÜV Rheinland är bara några exempel. Utöver detta är den även 100 % notchfri då frontkameran är av pop-up-typ, har en fingeravtrycksläsare inom sig och har heltäckande ljussensorer som hela tiden justerar ljusstyrkan utefter din omgivning. Som kronan på verket kan du dessutom välja mellan förprogrammerade färgprofiler eller själv justera RGB-färgrymden för att hitta den perfekta färgen.

Ett kraftpaket vad gäller fotografering

Att komma och tänka på ordet "kraftpaket" ett par gånger när man pratar om Poco F2 Pro är mer eller mindre oundvikligt. Inte heller på kamerasidan kommer man undan det, där Poco F2 Pro rockar en bakre kamerauppsättning med fyra linser som förstärkts av AI. Mer detaljerat är modellen utrustad med en 64 MP primärlins med stöd för 8K video och 4K i 60 fps, en kompromisslös 13 MP vidvinkellins, en kombinerad macro- och telefotolins med 5 MP och en 2 MP djupavkännande lins. Night Mode 2.0 gör det mesta av mörkret för att du ska kunna hitta nya fotograferingsmöjligheter i stunder som tidigare inte varit av intresse.

Ett kraftpaket vad gäller fotografering

Bli ett proffs med Pro-läget

Pro-läget ger dig ökad frihet i både foto- och filmläget. Ta plats vid ratten och kontrollera saker som fokus och exponering helt manuellt för att få fram ett resultat som är helt i linje med vad du föreställt dig. 

Pop-up-frontkamera med 120 fps slow-motion

Frontkameran är av pop-up typ. Det betyder att den sitter dold inuti telefonen när den inte används. Så snart du är på selfie-humör och aktiverar självporträttsläget dyker den upp på ett kick och kan med sina 20 MP producera fantastiska selfies. Men inte nog med det, den har dessutom stöd för inspelning av video i 120 fps, en slow-motion funktion som låter dig experimentera ännu mer i ditt filmskapande.

Pop-up-frontkamera med 120 fps slow-motion

Alltid välkyld med LiquidCool 2.0

Qualcomm Snapdragon 865 är den mest kraftfulla 5G-processorn hittills. I kombination med åttakärniga Kryo 585-processorn och en Adreno 650 GPU så lämnas ingenting åt slumpen vad gäller prestanda. Oavsett process kan du förvänta dig störningsfri drift med högt flyt. Mer krävande processer har dock en tendens att öka komponenternas värmeutveckling och det är där LiquidCool Technology 2.0 kickar in. Med LiquidCool 2.0 kan du känna dig trygg i att enheten alltid är välkyld. Den största ångkammaren hittills tillgänglig i en smartphone arbetar tillsammans med ett flertal lager grafit och grafen för att uppnå välkyld perfektion varje gång.

Alltid välkyld med LiquidCool 2.0

Upplev gaming med haptisk feedback

Inte nog med att ditt spelande får ett rejält lyft prestandamässigt, med Poco F2 Pro kan du även låta dig uppslukas av gaming med haptisk feedback. Haptisk feedback är en teknik som tillämpas för att göra ditt spelande mer verklighetstroget. Ett exempel på haptisk feedback är när du spelar ett racingspel och telefonen börjar vibrera när du råkar hamna utanför banan. 

Wi-Fi 6 och 5G

Wi-Fi 6 är nästa generations trådlösa nätverksstandard som kommer tillsammans med 5G. Med WiFi 6 kan du uppleva hastigheter hela 270 % snabbare än föregående generation. Den nya trådlösa standarden har en maxhastighet på 9,6 Gb/s och stödjer både OFDMA och MU-MIMO, två tekniker vars syfte är att fördela bandbredd så effektivt som möjligt till anslutna enheter baserat på varje enhets behov, utan att påverka nätverkets stabilitet. 

Med stöd för 5G är du direkt redo att koppla upp dig när tekniken rullas ut på bred front.

MultiLink

MultiLink låter dig vara ansluten till upp till tre nätverk samtidigt - ett 2,4 GHz WiFi-band och ett 5 GHz WiFi-band, samtidigt som du är ansluten till 4G eller 5G-nätet. Ifall ett nätverk skulle svika så backas det upp av de andra, för pålitlig och störningsfri uppkoppling.

Wi-Fi 6 och 5G

Batteri med stöd för 30 W snabbladdning

Batteriet i Poco F2 Pro har en kapacitet på 4 700 mAh. Utvecklingen av batterier till smartphones har gått framåt i rask takt, och kombinerat med strömsparande mjukvara kan vi nu gå flera dagar utan att behöva ladda. Enligt laboratorietester utförda av Xiaomi klarar sig batteriet i upp till 17 dagar i standby, 13 timmar konstant spelande eller sex timmars oavbruten videoinspelning. Men än har vi inte kommit så långt att aldrig behöver ladda våra smartphones, och när du ska ladda din Poco F2 Pro så kan du göra det med 30 W snabbladdning. Du kommer inte undan laddningsmomentet men kan komma igång igen snabbt med ett fulladdat batteri på drygt en timma.

I förpackningen

 • Xiaomi Poco F2 Pro
 • Strömadapter
 • USB Type-C-kabel
 • Enkelt skyddsskal
 • SIM-kortborttagningsverktyg
 • Bruksanvisning

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1013258 Xiaomi Xiaomi POCO F2 Pro 5G 6+128 Cyber Grey MZB9499EU Poco F2 Pro är en smartphone från Xiaomi som med sin enastående prestanda och förhållandevis låga pris utmanar de dyrare flaggskeppsmodellerna på allvar. Telefonen är utrustad med en 6,67" AMOLED-skärm, har ett Snapdragon 865-chipp som stödjer 5G och är vattenkyld genom LiquidCool 2.0-teknik. Dessa komponenter kombinerade är vad som ger dig en otrolig upplevelse i alla lägen. På kamerasidan har man inte heller sparat på krutet, där hittar vi en AI-förstärkt quad-kamera med primärlins på 64 MP som stödjer 8K-video. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Personlig, 100 % notchfri skärm Skärmen på Poco F2 Pro är en 6,67-tums AMOLED-display som sätter bock i varje ruta som krävs för att leva upp till sann flaggskepps-standard. Tålig med yta i Corning® Gorilla® Glass 5, högupplöst med FHD+ och certifierat ögonvänlig genom TÜV Rheinland är bara några exempel. Utöver detta är den även 100 % notchfri då frontkameran är av pop-up-typ, har en fingeravtrycksläsare inom sig och har heltäckande ljussensorer som hela tiden justerar ljusstyrkan utefter din omgivning. Som kronan på verket kan du dessutom välja mellan förprogrammerade färgprofiler eller själv justera RGB-färgrymden för att hitta den perfekta färgen. Ett kraftpaket vad gäller fotografering Att komma och tänka på ordet "kraftpaket" ett par gånger när man pratar om Poco F2 Pro är mer eller mindre oundvikligt. Inte heller på kamerasidan kommer man undan det, där Poco F2 Pro rockar en bakre kamerauppsättning med fyra linser som förstärkts av AI. Mer detaljerat är modellen utrustad med en 64 MP primärlins med stöd för 8K video och 4K i 60 fps, en kompromisslös 13 MP vidvinkellins, en kombinerad macro- och telefotolins med 5 MP och en 2 MP djupavkännande lins. Night Mode 2.0 gör det mesta av mörkret för att du ska kunna hitta nya fotograferingsmöjligheter i stunder som tidigare inte varit av intresse. Bli ett proffs med Pro-läget Pro-läget ger dig ökad frihet i både foto- och filmläget. Ta plats vid ratten och kontrollera saker som fokus och exponering helt manuellt för att få fram ett resultat som är helt i linje med vad du föreställt dig.  Pop-up-frontkamera med 120 fps slow-motion Frontkameran är av pop-up typ. Det betyder att den sitter dold inuti telefonen när den inte används. Så snart du är på selfie-humör och aktiverar självporträttsläget dyker den upp på ett kick och kan med sina 20 MP producera fantastiska selfies. Men inte nog med det, den har dessutom stöd för inspelning av video i 120 fps, en slow-motion funktion som låter dig experimentera ännu mer i ditt filmskapande. Alltid välkyld med LiquidCool 2.0 Qualcomm Snapdragon 865 är den mest kraftfulla 5G-processorn hittills. I kombination med åttakärniga Kryo 585-processorn och en Adreno 650 GPU så lämnas ingenting åt slumpen vad gäller prestanda. Oavsett process kan du förvänta dig störningsfri drift med högt flyt. Mer krävande processer har dock en tendens att öka komponenternas värmeutveckling och det är där LiquidCool Technology 2.0 kickar in. Med LiquidCool 2.0 kan du känna dig trygg i att enheten alltid är välkyld. Den största ångkammaren hittills tillgänglig i en smartphone arbetar tillsammans med ett flertal lager grafit och grafen för att uppnå välkyld perfektion varje gång. Upplev gaming med haptisk feedback Inte nog med att ditt spelande får ett rejält lyft prestandamässigt, med Poco F2 Pro kan du även låta dig uppslukas av gaming med haptisk feedback. Haptisk feedback är en teknik som tillämpas för att göra ditt spelande mer verklighetstroget. Ett exempel på haptisk feedback är när du spelar ett racingspel och telefonen börjar vibrera när du råkar hamna utanför banan.  Wi-Fi 6 och 5G Wi-Fi 6 är nästa generations trådlösa nätverksstandard som kommer tillsammans med 5G. Med WiFi 6 kan du uppleva hastigheter hela 270 % snabbare än föregående generation. Den nya trådlösa standarden har en maxhastighet på 9,6 Gb/s och stödjer både OFDMA och MU-MIMO, två tekniker vars syfte är att fördela bandbredd så effektivt som möjligt till anslutna enheter baserat på varje enhets behov, utan att påverka nätverkets stabilitet. Med stöd för 5G är du direkt redo att koppla upp dig när tekniken rullas ut på bred front. MultiLink MultiLink låter dig vara ansluten till upp till tre nätverk samtidigt - ett 2,4 GHz WiFi-band och ett 5 GHz WiFi-band, samtidigt som du är ansluten till 4G eller 5G-nätet. Ifall ett nätverk skulle svika så backas det upp av de andra, för pålitlig och störningsfri uppkoppling. Batteri med stöd för 30 W snabbladdning Batteriet i Poco F2 Pro har en kapacitet på 4 700 mAh. Utvecklingen av batterier till smartphones har gått framåt i rask takt, och kombinerat med strömsparande mjukvara kan vi nu gå flera dagar utan att behöva ladda. Enligt laboratorietester utförda av Xiaomi klarar sig batteriet i upp till 17 dagar i standby, 13 timmar konstant spelande eller sex timmars oavbruten videoinspelning. Men än har vi inte kommit så långt att aldrig behöver ladda våra smartphones, och när du ska ladda din Poco F2 Pro så kan du göra det med 30 W snabbladdning. Du kommer inte undan laddningsmomentet men kan komma igång igen snabbt med ett fulladdat batteri på drygt en timma. I förpackningen Xiaomi Poco F2 ProStrömadapterUSB Type-C-kabelEnkelt skyddsskalSIM-kortborttagningsverktygBruksanvisning Telefon & GPS 4 3 4490 SEK 4490 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Telefon & GPS