Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" gamingdator med snabb AMD-prestanda & 256 GB SSD

Acer Nitro 5 AN515-43-R03R (NH.Q5XED.001)

  Art.nr: 1010187
  • AMD Ryzen™ 5-3550H processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • AMD Radeon™ RX 560X - 4 GB
  • 15,6” Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Acer CoolBoost-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer AN515-43-R03R är en gamingdator redo för intensiva spelsessioner. Datorn har bland annat utrustats med en fyrkärnig AMD Ryzen 5 3550H-processor som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter, så att du slipper långa load screens i dina favoritspel. Du får även ta del av en 15,6" Full HD-skärm som ser till att du får en grym spelupplevelse vart du än befinner dig.

AMD Ryzen 5 processor

AMD Ryzen 5 3550H-processorn levererar en betydligt högre prestanda jämfört med tidigare generationers AMD-processorer, vilket ger Acer AN515 kraften att utföra processor-hungriga uppgifter. Processorn har en maxhastighet på 3,7 GHz, perfekt för snabb multitasking.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar för både arbete och spel, med en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Bildskärmens yta har även bländskydd för att undvika oönskade reflektioner, så att du tydligare kan se allt som återges på skärmen.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program och spel.

AMD Radeon RX 560X

Acer AN515 har rustats med grafikkortet AMD Radeon RX 560X som med 4 GB GDDR5-minne ger dig prestanda för att spela dina favoritspel med hög detaljrikedom. 

Acer CoolBoost-teknologi

Under långa spelsessioner är det viktigt med effektiv kylning. Acer CoolBoost ökar fläkthastigheten med ca. 10 % för lägre temperaturer och stabil prestanda.

1010187 Acer Acer Nitro 5 AN515-43-R03R (NH.Q5XED.001) NH.Q5XED.001 Acer AN515-43-R03R är en gamingdator redo för intensiva spelsessioner. Datorn har bland annat utrustats med en fyrkärnig AMD Ryzen 5 3550H-processor som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter, så att du slipper långa load screens i dina favoritspel. Du får även ta del av en 15,6" Full HD-skärm som ser till att du får en grym spelupplevelse vart du än befinner dig. AMD Ryzen 5 processor AMD Ryzen 5 3550H-processorn levererar en betydligt högre prestanda jämfört med tidigare generationers AMD-processorer, vilket ger Acer AN515 kraften att utföra processor-hungriga uppgifter. Processorn har en maxhastighet på 3,7 GHz, perfekt för snabb multitasking. 15,6" Full HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar för både arbete och spel, med en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Bildskärmens yta har även bländskydd för att undvika oönskade reflektioner, så att du tydligare kan se allt som återges på skärmen. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program och spel. AMD Radeon RX 560X Acer AN515 har rustats med grafikkortet AMD Radeon RX 560X som med 4 GB GDDR5-minne ger dig prestanda för att spela dina favoritspel med hög detaljrikedom.  Acer CoolBoost-teknologi Under långa spelsessioner är det viktigt med effektiv kylning. Acer CoolBoost ökar fläkthastigheten med ca. 10 % för lägre temperaturer och stabil prestanda. Bärbar gamingdator 5 1 7490 SEK 7490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Bärbar gamingdator