Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

144 Hz 15,6" gaminglaptop med i7 processor & GTX 1660 Ti

Acer Predator Helio 300 (NH.Q53ED.021)

  Art.nr: 1014243
  • Intel® Core™ i7-9750H processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
  • 144 Hz 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • RGB-bakgrundsbelysning
11 490:-

Delbetala från 996:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Predator Helios 300 är en 15,6" gaminglaptop som ger dig allt du behöver för att få en komplett spelupplevelse. Utrustad med grafikkortet NVIDIA® GeForce GTX™ 1660 Ti får du möjligheten att skruva upp grafikinställningarna i dina favoritspel. Spelen lagrar du på datorns 512 GB stora SSD-hårddisk som tillsammans med 9:e Gen. Intel® Core™ i7-processor säkerställer höga hastigheter. Ta på dig hörlurarna och njut av virtuellt 3D-ljud med Waves Nx® -teknik och få en grym spelupplevelse var du än befinner dig.

Specifikationer i ovan video kan särskilja sig från aktuell modell.

9:e gen. Intel Core i7-processor

Acer Predator Helio 300 är utrustad med en 9:e generationens Intel-processor. Intel® Core™ i7-9750H är hjärnan i operationen och arbetar tätt ihop med laptopens internminne för att garantera den dagliga driften. Sex kärnor med en maxfrekvens (turbo) på 4,5 GHz per kärna. Det ger nog med processorkraft att spela de nyaste titlarna på marknaden, men låter även dig som gillar att syssla med bild- och videoredigering att arbeta ostört.

NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-grafikkort

NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av det nya GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är redo för gaming. 6 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Turing GPU:er kan köra kraftfulla AI-algoritmer i realtid och skapa klara, skarpa, verklighetstrogna bilder och specialeffekter.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program och dokument.

16 GB RAM-minne

Acer Helios 300 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

144 Hz 15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

Med en 15,6" Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Du får med skärmen även ta del av 144 Hz uppdateringshastighet som ser till att materialet spelas upp jämnt i snabba action- & racingspel.

Tangentbord för gaming

Datorns anpassade tangentbordet har Acer:s eget Predator-typsnitt samt konkava tangenter för WASD. Dess RGB-bakgrundsbelysning gör att du kan fortsätta att spela även i svag belysning.

Utmärkt ljud

Datorn kommer även med programvaran Waves MaxxAudio® vilket du kan använda för förstärka din ljudupplevelse, samt få en glimt av framtiden med den uppslukande 3D-känslan ljudet ger med Waves Nx™.

Snabbt WiFi och Bluetooth 5.0

Anslut till nätverk trådlöst med WiFi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.