Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

240 Hz 15,6" gaminglaptop med matchande tillbehör

ASUS G512LW-AZ178T

  Art.nr: 1013965
 • Intel® Core™ i7-10875H processor
 • 2 TB SSD + 32 GB RAM
 • NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 - 8 GB
 • 15,6" Full HD-skärm 240 Hz
 • Matchande ryggsäck, musmatta & hörlurar
19 990:-

Delbetala från 1 705:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

ASUS G512LW-AZ178T
240 Hz 15,6" gaminglaptop med matchande tillbehör
ASUS G512LW-AZ178T

19 990:-


 • Pris: 20 639:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

ASUS G512LW-AZ178T
240 Hz 15,6" gaminglaptop med matchande tillbehör
ASUS G512LW-AZ178T

19 990:-

ASUS ROG GLADIUS II CORE

629:-


 • Pris: 20 619:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS G512LW-AZ178T är en kraftfull och väldesignad 15,6" gaminglaptop, som tillsammans med matchande gamingtillbehör ger dig allt du behöver för att dominera i dina favoritspel. Den är utrustad med Intels 10:e Gen. Core™ i7-10875H processor med högre turboboost mot föregående generation – det är viktigt om du exempelvis vill både streama och spela samtidigt. Tillsammans med ett NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 kommer du kunna få ut höga framerates på många e-sport-spel som CS:GO och Apex Legends. Den har en blixtsnabb matt FHD 240 Hz-skärm som ger ett grymt flyt och är perfekt för snabba spel. Datorn har 32 GB RAM och en lagringskapacitet på 2 TB SSD – tillräckligt för att kunna installera gott om spel och spara flera stora mediafiler. 

Medföljande gamingtillbehör från ASUS

 • ROG Sheath Electropunk: är en är en musmatta som är optimerad för alla spelmustyper, med en slät yta som säkerställer pixelprecis spårning. Mått: 900 x 440 x 3 mm, musmattan har även en undersida i gummi samt sydda kanter.
 • ROG Ranger BP1503 Electropunk: är en lätt och tålig 16-liters ryggsäck som är stor nog för att rymma din bärbara dator plus massor av utrustning. Tillverkad av vattenavvisande och reptåliga material.
 • Asus ROG Strix Go Core: är ett lätt 3,5 mm gamingheadset med multiplattformstöd för PC, Mac, smarta enheter och konsoler. Exklusiva, lufttäta kamrar och 40 mm ASUS Essence-högtalare levererar otroligt rikt och rent ljud.

Specifikationer i videon ovan kan särskilja sig från aktuell modell.

240 Hz 15,6" Full HD-skärm

Den 17,3" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Och med en hög uppdateringshastighet på 240 Hz återges bilder supersnabbt och i jämn följd, vilket är särskilt uppskattat i fartfyllda action- & racingspel. Allt för att ge dig rätt förutsättningar för spel, med en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Bildskärmens yta har även bländskydd för att undvika oönskade reflektioner.

10:e generationens Intel® Core™ i7-processor

Intel® Core™ i7-10875H är en CPU (Central Processing Unit) som ingår i Intels senaste generation laptop-processorer. Processorn är utrustad med åtta kärnor och har en maxturbo på 5,1 GHz per kärna. Det resulterar i en prestandaökning på 15 % jämfört med föregående generations motsvarighet. Processorn brukar beskrivas som hjärnan i datorn och med den senaste tekniken i din laptop kan du både spela och utföra tyngre processer, som till exempel bild- och videoredigering.

NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 - 8 GB

NVIDIA® GeForce® RTX 2070 - 8 GB GDDR6 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA®. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 8 GB av nästa generations ultrasnabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter.

2 x 1 TB M.2 SSD-hårddisk

Hårddiskarna i datorn är av SSD-typ M.2 som är den nya tidens ultrasnabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. Hårddiskarna i den här datorn är båda på 1 TB vilket ger dig mycket lagringsutrymme för spel, program och dokument.

32 GB DDR4 RAM-minne

ASUS G512LW-AZ178T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 32 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

ASUS Aura Sync

Datorn har utrustats med Aura-Sync belysning och med en helt unik tresidig lightning strip på undre kanten. Tangentbordet är desktopinspirerat med både Overstroke-teknologi och Aura-Sync teknik. Aura Sync låter dig välja dina favoritljuseffekter från ett brett spektrum av färger. Du kan enkelt koppla ihop datorn med Aura Sync-kompatibla möss, tangentbord, hörlurar och annan kringutrustning. Så att hela din gamingstation matchar snyggt.

WiFi 6 & Bluetooth 5

10:e generationens Core™ stödjer också nya Wi-Fi 6-standarden, det gör att du får upp till 40% högre trådlös prestanda samt lägre latens. Du får också stöd för Bluetooth 5 som gör att du får bättre räckvidd, högre överföringshastigheter och stabilare signaler till exempelvis ditt trådlösa headset.

Effektiv kylning

Asus har tillsammans med BMW Designworks Group utvecklat deras Flow Tech Design, vilket förbättrar laptopens luftflöde genom noga avvägda fåror i chassit. Värmen avleds även från komponenterna med en unik kylflänsdesign som håller varje komponent sval, för högre prestanda. Dess ASUS-exklusiva fläktar är monterade i höljen med Anti-Dust tunnlar som centrifugerar ut damm från chassit , vilket ger din dator en längre livslängd.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.