Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

17,3" ASUS ROG Strix med 16 GB RAM och GeForce GTX 1050 Ti

ASUS ROG Strix SCAR Edition GL703GE-EE079T

  Art.nr: 1004477
  • Intel® Core™ i5-8300H processor
  • 256 GB SSD + 1 TB HDD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti - 4 GB
  • 17,3” Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Effektiv kylning & optimerat ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ASUS ROG GL703GE-EE079T är en bärbar gamingdator som kommer ta dina spelfärdigheter till nästa nivå. Du får bland annat ta del av 8:e gen. i5-processor som tillsammans med 16 GB DDR4 RAM-minne kommer ge dig en snabbare och mer kvalitativ gamingupplevelse. ASUS ROG GL703GE-EE079T har dessutom utrustats med en 256 GB SSD-hårddisk och en 1 TB HDD, vilket ger dig gott om utrymme för alla dina program och spel. Ta del av NVIDIA GeForce GTX 1050Ti-grafik och en 17,3" Full HD-skärm, så att du kan uppleva dina favoritspel som de var menade att upplevas.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

NVIDIA GeForce GTX 1050Ti - 4 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

Effektiv kylning

Datorn har en termisk design som använder flera heatpipes och dubbla fläktar för att maximera CPU- och GPU-prestandan. Tack vare detta kan du köra din CPU och GPU på högsta hastighet utan att orsaka överbelastning, vilket betyder att du kommer att njuta av total stabilitet under de mest intensiva striderna.

Optimerad ljudkvalitet

Med ROG GL703GE får du ta del av kraftfullt ljud. Smart, inbyggd förstärkarteknik ger kraftigare ljud och minskar distorsion för en jämn uppspelning. Systemet övervakar och reducerar automatiskt  output-intensiteten, för att förhindra potentiell skada från överhettning eller överbelastning.

256 GB SSD & 1000 GB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB SATA-hårddisk, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

ASUS ROG GL703GE-EE079T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1004477 ASUS ASUS ROG Strix SCAR Edition GL703GE-EE079T 90NR00D1-M02980 ASUS ROG GL703GE-EE079T är en bärbar gamingdator som kommer ta dina spelfärdigheter till nästa nivå. Du får bland annat ta del av 8:e gen. i5-processor som tillsammans med 16 GB DDR4 RAM-minne kommer ge dig en snabbare och mer kvalitativ gamingupplevelse. ASUS ROG GL703GE-EE079T har dessutom utrustats med en 256 GB SSD-hårddisk och en 1 TB HDD, vilket ger dig gott om utrymme för alla dina program och spel. Ta del av NVIDIA GeForce GTX 1050Ti-grafik och en 17,3" Full HD-skärm, så att du kan uppleva dina favoritspel som de var menade att upplevas. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. NVIDIA GeForce GTX 1050Ti - 4 GB NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Effektiv kylning Datorn har en termisk design som använder flera heatpipes och dubbla fläktar för att maximera CPU- och GPU-prestandan. Tack vare detta kan du köra din CPU och GPU på högsta hastighet utan att orsaka överbelastning, vilket betyder att du kommer att njuta av total stabilitet under de mest intensiva striderna. Optimerad ljudkvalitet Med ROG GL703GE får du ta del av kraftfullt ljud. Smart, inbyggd förstärkarteknik ger kraftigare ljud och minskar distorsion för en jämn uppspelning. Systemet övervakar och reducerar automatiskt  output-intensiteten, för att förhindra potentiell skada från överhettning eller överbelastning. 256 GB SSD & 1000 GB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB SATA-hårddisk, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 16 GB DDR4 RAM-minne ASUS ROG GL703GE-EE079T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda. Bärbar gamingdator 12990 SEK 12990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Bärbar gamingdator