Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Full HD-laptop för spel med grym grafik

HP Envy 15-k240no

  Art.nr: 215634
 • 15,6" 1920x1080 LED
 • Intel® Core™ i7-5500U
 • Minne 8 GB 1600 MHz
 • Lagring 1 TB SSHD + 8 GB Flashcache
 • GeForce GTX 850M 4 GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion 15-k240no har stilrätt silverdesign. Likt anodiserad silver ger det laptopen sin gedigna identitet om kvalitet och användarens krav. Njut av kraften som nya Windows 8.1 ger dig tillsammans med det man kan förvänta sig av en dator. En snabb processor från Intel® och gott om RAM-minne låter dig använda ett flertal program samtidigt utan att det påverkar prestandan. Med HP TrueVision HD-webbkameran är du alltid till din fördel. Även i svagt ljus. Nya teknologier såsom HP SimplePass och HP ProtectSmart gör vardagen enklare och möjligheterna fler.

SSH-disken (Solid State Hybrid) använder det bästa från traditionella hårddiskar, tillsammans med tekniken från SSD-diskar. De traditionella hårddiskarnas fördelaktighet är pris per megabyte och mängden data som kan lagras på dem. SSD-diskarnas fördelar är att de är supersnabba, tysta och energisnåla. Flashcachenmodulen är utformad för att ge systemet snabbare svarstid och kan inte användas som ett extra lagringsutrymme.

Livfull Full HD-skärm

Visa upp ditt arbete i Full HD på en LED-bakgrundsbelyst bildskärm och ha flexibilitet att göra olika saker tack vare en mängd olika anslutningar, såsom USB2.3, USB 3.0 och HDMI..

BeatsAudio™

Med BeatsAudio™ och dubbla högtalare är HP Pavilion utformad med det bästa och fylligaste ljudet som en laptop kan ha.

HP Control Zone™-styrplatta

Byt, fäst och stäng appar snabbt och enkelt med den nya HP Control Zone ™-styrplattan. Kom åt kontrollerna i Windows 8.11 med hjälp av särskilda zoner för gester på båda sidor av styrplattan.

Inbyggd DVD-brännare

Men hjälp av den inbyggda DVD-brännaren kan läsa in CD och DVD-skivor med enkelhet. Se på film eller bränna dina egna skivor.

HP Connected Music

Kom åt flera musikkällor via HP Connected Music. Lyssna på radiostationer och sändningar frånhela världen med TuneIn Radio och integrera ditt musikbibliotek och ledande musiktjänster i enenda, unik applikation.

McAfee LiveSafe™ - 30-dagars gratisversion förinstallerad

Tjänsten McAfee LiveSafe™ skyddar dig mot virus och skadlig programvara. Med den här tjänsten kan du enkelt hantera och övervaka alla enheter i hushållet.

 • Skydd mot virus och onlinehot
 • Skydda alla dina enheter: PC- och Mac-datorer, smarttelefoner och datorplattor
 • Hitta mobila enheter som försvunnit
 • Blockera skräppost och farlig e-post
 • Hindra hackare från att komma åt datorn
 • Enkel hantering

215634 HP HP Envy 15-k240no L2G12EA#UUW HP Pavilion 15-k240no har stilrätt silverdesign. Likt anodiserad silver ger det laptopen sin gedigna identitet om kvalitet och användarens krav. Njut av kraften som nya Windows 8.1 ger dig tillsammans med det man kan förvänta sig av en dator. En snabb processor från Intel® och gott om RAM-minne låter dig använda ett flertal program samtidigt utan att det påverkar prestandan. Med HP TrueVision HD-webbkameran är du alltid till din fördel. Även i svagt ljus. Nya teknologier såsom HP SimplePass och HP ProtectSmart gör vardagen enklare och möjligheterna fler.SSH-disken (Solid State Hybrid) använder det bästa från traditionella hårddiskar, tillsammans med tekniken från SSD-diskar. De traditionella hårddiskarnas fördelaktighet är pris per megabyte och mängden data som kan lagras på dem. SSD-diskarnas fördelar är att de är supersnabba, tysta och energisnåla. Flashcachenmodulen är utformad för att ge systemet snabbare svarstid och kan inte användas som ett extra lagringsutrymme. Livfull Full HD-skärm Visa upp ditt arbete i Full HD på en LED-bakgrundsbelyst bildskärm och ha flexibilitet att göra olika saker tack vare en mängd olika anslutningar, såsom USB2.3, USB 3.0 och HDMI.. BeatsAudio™ Med BeatsAudio™ och dubbla högtalare är HP Pavilion utformad med det bästa och fylligaste ljudet som en laptop kan ha. HP Control Zone™-styrplatta Byt, fäst och stäng appar snabbt och enkelt med den nya HP Control Zone ™-styrplattan. Kom åt kontrollerna i Windows 8.11 med hjälp av särskilda zoner för gester på båda sidor av styrplattan. Inbyggd DVD-brännare Men hjälp av den inbyggda DVD-brännaren kan läsa in CD och DVD-skivor med enkelhet. Se på film eller bränna dina egna skivor. HP Connected Music Kom åt flera musikkällor via HP Connected Music. Lyssna på radiostationer och sändningar frånhela världen med TuneIn Radio och integrera ditt musikbibliotek och ledande musiktjänster i enenda, unik applikation. McAfee LiveSafe™ - 30-dagars gratisversion förinstallerad Tjänsten McAfee LiveSafe™ skyddar dig mot virus och skadlig programvara. Med den här tjänsten kan du enkelt hantera och övervaka alla enheter i hushållet.Skydd mot virus och onlinehotSkydda alla dina enheter: PC- och Mac-datorer, smarttelefoner och datorplattorHitta mobila enheter som försvunnitBlockera skräppost och farlig e-postHindra hackare från att komma åt datornEnkel hantering Bärbar gamingdator 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingdator
 3. Bärbar gamingdator