Lenovo Gaming 3 15ARH05 (82EY003GMX) - 15,6" gaminglaptop med 4:e Gen. Ryzen 5 processor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" gaminglaptop med 4:e Gen. Ryzen 5 processor

Lenovo Gaming 3 15ARH05 (82EY003GMX)

  Art.nr: 1014767
  • AMD Ryzen 5 4600H processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 - 4 GB
  • 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Speltangentbord & Lenovo Vantage
7 990:-

Delbetala från 705:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Lenovo Gaming 3 15ARH05 (82EY003GMX)
15,6" gaminglaptop med 4:e Gen. Ryzen 5 processor
Lenovo Gaming 3 15ARH05 (82EY003GMX)

7 990:-

Logitech G603 Wireless Gaming Mouse

479:-


  • Pris: 8 469:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Lenovo Gaming 3 15ARH05 (82EY003GMX)
15,6" gaminglaptop med 4:e Gen. Ryzen 5 processor
Lenovo Gaming 3 15ARH05 (82EY003GMX)

7 990:-

HyperX FURY S Pro (Large)

219:-


  • Pris: 8 209:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Gaming 3 är en 15,6" gaminglaptop som med kraftfulla komponenter låter dig ligga steget före dina motspelare. Datorn har bland annat blivit utrustad med 4:e Gen. AMD Ryzen 5 processor, grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1650 och en 512 GB stor SSD-hårddisk. Dessutom så kommer datorn med en 15,6" Full HD-skärm. Alla datorns komponenter hålls svala med effektiv kylteknik och har ett robust dubbelt fläktsystem, då får även möjligheten att styra kylningen med en enkel knapptryckning via Q Control. Det bakgrundsbelysta speltangentbordet bidrar även det till en fantastisk spelupplevelse, vart du än är.

15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen.

AMD Ryzen 5 4600H processor

Datorn drivs av AMD:s 4:e gen. Ryzen processor med effektivare strömförbrukning och kylning som möjliggör bättre prestanda för tunna laptops. 7nm-tillverkningen av processorn gör att AMD får in mer kraft i ett chip, processorn har sex stycken kärnor och en maxhastighet på 4 GHz. Ryzen 5 4600H är ett revolutionerande steg i utvecklingen, och innebär både en ökning i prestanda samt en bättre batteritid.

NVIDIA® GeForce® GTX 1650-grafikkort

NVIDIA® GeForce® GTX 1650-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB av GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är redo för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Turing GPU:er kan köra kraftfulla AI-algoritmer i realtid och skapa klara, skarpa, verklighetstrogna bilder och specialeffekter.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program och spel.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 3200 MHz RAM-minne med Lenovo Gaming 3.

Tystare och svalare

Lenovo Gaming 3 är konstruerad för att ge en spelupplevelse som är tystare och svalare än någonsin. Datorn är utrustad med 5:e generationens kylteknik och har ett robust dubbelt fläktsystem. Den har dessutom förbättrade kylflänsar med stöd för högre CPU- och GPU-temperaturer. Och med Q Control blir det enkelt att anpassa fläkthastigheten från tyst- till prestandaläge.

Tangentbordslayout

Lenovo Gaming 3 har en rymlig tangentbordslayout med särskilda medietangenter, fullstor numerisk knappsats, stora piltangenter och 30 % större styrplatta. Det blå bakgrundsbelysta tangentbordet i fullstorlek gör att du kan uppslukas helt av spelet med total komfort, även bra för dig som gillar att sitta uppe och spela på natten.

Lenovo Vantage

Lenovo Vantage for Gaming låter dig välja prestandaläge för appar och spel, för automatisk kalibrering. Överklocka CPU och GPU för att pressa bildhastigheten till max. Växla ned till tyst läge för att spara batteritid eller välj balansläget för normal användning.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.