Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

120 Hz 15,6" gaminglaptop med 10:e Gen. Intel Core i5

Lenovo Gaming 3 (81Y400CEMX)

  Art.nr: 1012277
  • Intel® Core™ i5-10300H processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti - 4 GB
  • 120 Hz 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Speltangentbord & Lenovo Vantage
8 990:-

Delbetala från 788:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Lenovo Gaming 3 15IMH05 (81Y400CEMX)
Produkt du tittar på: 120 Hz 15,6" gaminglaptop med 10:e Gen. Intel Core i5
Lenovo Gaming 3 (81Y400CEMX)

8 990:-

Logitech G305 Lightspeed Wireless Mouse Black

449:-

Logitech G240 Gaming Mouse Pad

189:-

HyperX Cloud II Headset Grey Metal

989:-


  • Pris: 10 617:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Gaming 3 är en 15,6" gaminglaptop som med kraftfulla komponenter låter dig ligga steget före dina motspelare. Datorn har bland annat blivit utrustad med 10:e Gen. Intel® Core™ i5-processor, grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti och en 512 GB stor SSD-hårddisk. Dessutom så kommer datorn med en 15,6" Full HD-skärm med IPS-panel och 120 Hz uppdateringshastighet, som ser till att du jämn och skarp gameplay. Det bakgrundsbelysta speltangentbordet bidrar även det till en fantastisk spelupplevelse, vart du än är.

120 Hz 15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

Med en 15,6" Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Du får med skärmen även ta del av 120 Hz uppdateringshastighet som ser till att materialet spelas upp jämnt i snabba action- & racingspel.

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10300H är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet på 4,5 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.

NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti-grafikkort

NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB av det nya GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är redo för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Turing GPU:er kan köra kraftfulla AI-algoritmer i realtid och skapa klara, skarpa, verklighetstrogna bilder och specialeffekter.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program och spel.

16 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne med Lenovo Gaming 3.

Tystare och svalare

Lenovo Gaming 3 är konstruerad för att ge en spelupplevelse som är tystare och svalare än någonsin. Datorn är utrustad med 5:e generationens kylteknik och har ett robust dubbelt fläktsystem. Den har dessutom förbättrade kylflänsar med stöd för högre CPU- och GPU-temperaturer. Och med Q Control blir det enkelt att anpassa fläkthastigheten från tyst- till prestandaläge.

Tangentbordslayout

Lenovo Gaming 3 har en rymlig tangentbordslayout med särskilda medietangenter, fullstor numerisk knappsats, stora piltangenter och 30 % större styrplatta. Det blå bakgrundsbelysta tangentbordet i fullstorlek gör att du kan uppslukas helt av spelet med total komfort, även bra för dig som gillar att sitta uppe och spela på natten.

Lenovo Vantage

Lenovo Vantage for Gaming låter dig välja prestandaläge för appar och spel, för automatisk kalibrering. Överklocka CPU och GPU för att pressa bildhastigheten till max. Växla ned till tyst läge för att spara batteritid eller välj balansläget för normal användning.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.