Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" gaminglaptop med 9:e Gen. Intel Core i5 & GTX 1050

Lenovo L340-15IRH Gaming (81LK00HRMX)

  Art.nr: 1009053
  • Intel® Core™ i5-9300H processor
  • 128 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 - 3 GB
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Upp till 9 timmars batteritid
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo L340-15IRH Gaming är en 15,6" gaminglaptop som med snabb prestanda ser till att du kan njuta av dina favoritspel, vart du än befinner dig. Du får blanda annat ta del av 9:e generationens Intel Core i5-processor, som med en maxhastighet på 4.1 GHz ger dig den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. NVIDIA GeForce GTX 1050-grafik, en 128 GB SSD-hårddisk och Dolby Audio™-ljud ytterligare garanterar en kvalitativ spelupplevelse. 

9:e gen. Intel Core i5-processor

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Intel Core i5-9300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid.

NVIDIA GeForce GTX 1050

NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. 3 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar spel, med en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Bildskärmens yta har även bländskydd för att undvika oönskade reflektioner.

128 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, spel, bilder och musik.

Webbkamera & Eye Care Mode

Livestreama enkelt på IdeaPad L340 – och håll dina privata saker privata. Med fysiskt skydd på webbkameran kan du stänga av den från omvärlden när som helst. 
Att spela för många timmar i sträck kan belasta ögonen. Men med Eye Care Mode i Lenovo Vantage kan du  minska blått ljus och justera bildskärmens färgtoner.

Dolby Audio™-ljud

Oavsett om du tittar på video, streamar musik eller videochattar så kommer du att gilla vad du hör. Med kristallklart Dolby Audio™-ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse, vrid upp volymen och hör varje detalj.

Batteritid

Med upp till 9 timmars batteritid låter IdeaPad L340 dig uppleva action hela dagen. Batteriet  laddas upp till 80 % kapacitet på 60 minuter och 100 % kapacitet på 120 minuter. 

1009053 Lenovo Lenovo L340-15IRH Gaming (81LK00HRMX) 81LK00HRMX Lenovo L340-15IRH Gaming är en 15,6" gaminglaptop som med snabb prestanda ser till att du kan njuta av dina favoritspel, vart du än befinner dig. Du får blanda annat ta del av 9:e generationens Intel Core i5-processor, som med en maxhastighet på 4.1 GHz ger dig den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. NVIDIA GeForce GTX 1050-grafik, en 128 GB SSD-hårddisk och Dolby Audio™-ljud ytterligare garanterar en kvalitativ spelupplevelse.  9:e gen. Intel Core i5-processor Med senaste tillskottet från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Intel Core i5-9300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid. NVIDIA GeForce GTX 1050 NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. 3 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 15,6" Full HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar spel, med en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Bildskärmens yta har även bländskydd för att undvika oönskade reflektioner. 128 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, spel, bilder och musik. Webbkamera & Eye Care Mode Livestreama enkelt på IdeaPad L340 – och håll dina privata saker privata. Med fysiskt skydd på webbkameran kan du stänga av den från omvärlden när som helst. Att spela för många timmar i sträck kan belasta ögonen. Men med Eye Care Mode i Lenovo Vantage kan du  minska blått ljus och justera bildskärmens färgtoner. Dolby Audio™-ljud Oavsett om du tittar på video, streamar musik eller videochattar så kommer du att gilla vad du hör. Med kristallklart Dolby Audio™-ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse, vrid upp volymen och hör varje detalj. Batteritid Med upp till 9 timmars batteritid låter IdeaPad L340 dig uppleva action hela dagen. Batteriet  laddas upp till 80 % kapacitet på 60 minuter och 100 % kapacitet på 120 minuter.  Bärbar gamingdator 3,5 4 6490 SEK 6490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Bärbar gamingdator