Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

144 Hz 15,6" gaminglaptop med Intel Core i7 & RTX 2070 Super

Lenovo Legion 7i 15IMHg05 (81Y4002EMX)

  Art.nr: 1012278
  • Intel® Core™ i7-10875H processor
  • 1 TB M.2 SSD & 32 GB RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER
  • 144 Hz 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • TrueStrike-tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Legion 7i 15IMHg05  (81Y4002EMX) är en gaminglaptop designad och skapad med ett chassi i första klassens aluminium och väl utvalda, högpresterande komponenter utan kompromisser. Med ett revolutionerande TrueStrike-tangenbord, lång batteritid och Legion Coldfront 2.0 som håller den sval ges du som användare en äkta taktil känsla. 

Under motorhuven döljer sig en best till processor, ingen mindre än Intel Core i7-10875H med åtta kärnor och en hastighet på upp till 5.1 GHz, galna 32 GB DDR4-minne och ett monstruöst RTX 2070 SUPER grafikkort med 8GB minne, och en riktigt snabb M.2 SSD på 1 TB. Kombinationen av dessa ser till att du kommer kunna spela timvis av dina favoritspel utan avbrott.

Lenovo Legion 7i
Intel Core i7

10:e generationens Intel® Core™ i7-processor

Intel® Core™ i7-10875H är en CPU (Central Processing Unit) som ingår i Intels senaste generation laptop-processorer. Processorn är utrustad med åtta kärnor och har en maxturbo på 5,1 GHz per kärna. Det resulterar i en prestandaökning på 15 % jämfört med föregående generations motsvarighet. Processorn brukar beskrivas som hjärnan i datorn och med den senaste tekniken i din laptop kan du både spela och utföra tyngre processer, som till exempel bild- och videoredigering.

RTX grafik

NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 SUPER - 8 GB

NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER är den senaste generationens grafikkort ifrån NVIDIA. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs senaste flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 8 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming.

SSD M.2 Lagring

1 TB M.2 SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ M.2 som är den nya tidens ultrasnabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. Hårddisken i den här datorn är på 1 TB vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program och dokument.

DDR4 Ram-minne

32 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo Legion 7i är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 32 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

144 Hz 15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

Med en 15,6" Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Du får med skärmen även ta del av 144 Hz uppdateringshastighet som ser till att materialet spelas upp jämnt i snabba action- & racingspel.

Coldfront 2.0-kylning

Lenovo Legion 7i håller sig sval hur hårt du än pressar den tack vare Coldfront 2.0-systemet som kyler och avleder värme via ett dubbelkanaligt termiskt system med 67 fläktblad. Det betyder att din laptop fungerar optimalt så att du alltid kan dominera i spelet. Med Q Control 3.0 kan du välja manuellt mellan temperaturlägena Tyst, Balans och Prestanda så att du kan spela som ett proffs.

Truestrike

TrueStrike tangentbord

Din nya dator är tillverkad av spelälskare för spelälskare och är utrustad med ett TrueStrike-tangentbord som förvandlar datorn till ett otroligt ergonomiskt och exakt vapen. Tangentbordet har fullstora tangenter med 1,5 mm nedslagslängd, numerisk knappsats, stora piltangenter och TrueStrike-brytare som ger 100 % anti-ghosting. Allt detta med vit bakgrundsbelysning så att du ser vad du gör oavsett ljusförhållanden.

Timvis av spelande

Trots den mäktiga kraften hos Legion 7i betyder det inte att du måste kompromissa med batteritiden. Med ett 80 Wh-batteri som ger ca. 8 timmars kraft kan du dominera i spelet var du än är utan att riskera att batteriet dör. Och när batteriet börjar ta slut får du från 0–50 % kapacitet på under 30 minuter med Rapid Charge Pro.

Hybrid Mode och Advanced Optimus Technology leder intelligent grafikbearbetningskraft till bildskärmen via den separata eller inbyggda grafikprocessorn för förbättrad batteritid, medan Q Control 3.0 tillhandahåller tyst läge som sänker spänningskravet till processorn för produktivitet många timmar i sträck.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.