Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

120 Hz 15,6" gaminglaptop med GTX 1660 Ti & 512 GB SSD

Lenovo Legion5 15IMH05H (81Y6001UMX)

  Art.nr: 1013300
  • Intel® Core™ i5-10300H processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti - 6 GB
  • 120 Hz 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • ca. 7 h batteritid & snabbladdning
10 490:-

Delbetala från 913:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Legion 5 är en 15,6" gaminglaptop som med kraftfull prestanda kommer ta din gamingupplevelse till nästa nivå. Du får bland annat ta del av 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor och grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, som med 6 GB av det nya GDDR6-minnet gör att du kan skruva upp grafikinställningarna i dina favoritspel. Spelen väcks till liv på den 15,6" stora Full HD-skärmen som dessutom utrustats med både IPS-panel och 120 Hz uppdateringshastighet, för jämn och skarp gameplay. Andra specifikationer inkluderar bland annat en 512 GB SSD-hårddisk, 16 GB DDR4 RAM-minne, snabbladdning, effektiv kylning och mycket mer.


10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10300H är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet på 4,5 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.


NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-grafikkort

NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av det nya GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är redo för gaming. 6 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Turing GPU:er kan köra kraftfulla AI-algoritmer i realtid och skapa klara, skarpa, verklighetstrogna bilder och specialeffekter.


512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program och dokument.


16 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo Legion 5 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.


120 Hz 15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

Med en 15,6" Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Du får med skärmen även ta del av 120 Hz uppdateringshastighet som ser till att materialet spelas upp jämnt i snabba action- & racingspel.

144 Hz Full HD skärm

Coldfront-kylning

Lenovo Legion 5 håller sig sval hur hårt du än pressar den tack vare Coldfront 2.0-systemet som kyler och avleder värme via ett dubbelkanaligt termiskt system med 67 fläktblad. Det betyder att din laptop fungerar optimalt så att du alltid kan dominera i spelet. Med Q Control 3.0 kan du välja manuellt mellan temperaturlägena Tyst, Balans och Prestanda så att du kan spela som ett proffs.

Effektiv kylning

Tangentbord för spelälskare

Din nya dator är tillverkad av spelälskare för spelälskare och är utrustad med ett TrueStrike-tangentbord som förvandlar datorn till ett otroligt ergonomiskt och exakt vapen.  Med fullstora tangenter, numerisk knappsats, stora piltangenter och TrueStrike-brytare som ger 100 % anti-ghosting och mjukt nedslag.

Gamingtangentbord

Väldesignad

Legion 5 är en perfekt kombination av praktisk funktion, precision och prestanda med rena linjer och diskreta designdetaljer i allt från ljusreflekterande gångjärn och logotyp till tåliga och anti-fläckbehandlade material.

Anslutninger

Batteritid

Trots den mäktiga kraften hos Legion 5 betyder det inte att du måste kompromissa med batteritiden. Med ett 80 Wh-batteri som ger ca. 7 timmars kraft kan du dominera i spelet var du än är utan att riskera att batteriet dör. Och när batteriet börjar ta slut får du från 0–50 % kapacitet på under 30 minuter med Rapid Charge Pro.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.