15,6" gaminglaptop med 9:e Gen. Intel Core i5 & GTX 1650

Medion Erazer P15609-i5-512F8

  Art.nr: 1010714
  • Intel® Core™ i5-9300H processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Bakgrundsbelyst tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Medion P15609-i5-512F8 är en 15,6" gaminglaptop med komponenter som grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1650, som låter dig spela nya spelsläpp med höga inställningar. Inuti datorn hittar du dessutom en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger snabbt lagringsutrymme för spel och program så att du slipper långa load screens. Du får även ta del av 9:e generationens Intel Core i5-processor som med en maxhastighet på 4,1 GHz säkerställer snabbare spelprestanda, allt i en smidig gamingdator som är enkel att ta med på LAN.

9:e gen. Intel Core i5-processor

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Intel Core i5-9300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, spel och bilder.

NVIDIA GeForce GTX 1650

NVIDIA® GeForce® GTX 1650-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

8 GB DDR4 RAM-minne

DDR4 RAM-minnen, utformade för att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till gaming. Datorn kommer med 8 GB RAM-minne som arbetar för en så bra datorupplevelse som möjligt.

15,6" Full HD IPS-skärm

Med Full-HD upplösning visas bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba mer effektivt och med mindre ansträngning. Skärmen har dessutom tunna kanter för en större arbetsyta. Upplev spel, film och serier med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen.

Trådlösa anslutningar

Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och enkelt till olika nätverk trådlöst med den snabba AC-standarden, du kan dessutom ansluta till internet med vanlig ethernet-kabel också. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 5.0 direkt till din laptop som exempelvis smartphone, datormus eller hörlurar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1010714 Medion Medion Erazer P15609-i5-512F8 30027426 Medion P15609-i5-512F8 är en 15,6" gaminglaptop med komponenter som grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1650, som låter dig spela nya spelsläpp med höga inställningar. Inuti datorn hittar du dessutom en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger snabbt lagringsutrymme för spel och program så att du slipper långa load screens. Du får även ta del av 9:e generationens Intel Core i5-processor som med en maxhastighet på 4,1 GHz säkerställer snabbare spelprestanda, allt i en smidig gamingdator som är enkel att ta med på LAN. 9:e gen. Intel Core i5-processor Med senaste tillskottet från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Intel Core i5-9300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, spel och bilder. NVIDIA GeForce GTX 1650 NVIDIA® GeForce® GTX 1650-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 8 GB DDR4 RAM-minne DDR4 RAM-minnen, utformade för att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till gaming. Datorn kommer med 8 GB RAM-minne som arbetar för en så bra datorupplevelse som möjligt. 15,6" Full HD IPS-skärm Med Full-HD upplösning visas bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba mer effektivt och med mindre ansträngning. Skärmen har dessutom tunna kanter för en större arbetsyta. Upplev spel, film och serier med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Trådlösa anslutningar Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och enkelt till olika nätverk trådlöst med den snabba AC-standarden, du kan dessutom ansluta till internet med vanlig ethernet-kabel också. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 5.0 direkt till din laptop som exempelvis smartphone, datormus eller hörlurar. Bärbar gamingdator 5 1 8490 SEK 8490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Bärbar gamingdator