Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

13,3" Razer Blade Stealth med i7-processor & 13 h batteritid

Razer Blade Stealth 13,3" FHD Matte

  Art.nr: 1010264
  • Intel® Core™ i7-8565U processor
  • 256 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® MX150 - 4 GB
  • 13,3" Full HD-skärm
  • Aluminiumchassi & 13 h batteritid

Kombinera med

Razer Blade Stealth 13,3
Produkt du tittar på: 13,3" Razer Blade Stealth med i7-processor & 13 h batteritid

14 990:-


  • Pris: 16 687:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Razer Blade Stealth är en 13,3" gaminglaptop som med sin kompakta storlek och snabba prestanda gör att du kan fortsätta spela även när du är på språng. Inuti aluminiumchassit hittar du bland annat processorn Intel® Core™ i7-8565U som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig höga hastigheter för både gaming och arbete. Du får även ta del av 16 GB DDR4 RAM-minne, NVIDIA® GeForce® MX150-grafik och upp till hela 13 timmars batteritid, var redo för strid vart du än befinner dig.

Kompakt design i aluminium

Det kvalitativa aluminiumchassit är både hållbart och lätt (1,31 kg), samt har givits en svart anodiserad yta med Gröna USB-portar och en bakgrundsbelyst, grön Razer-logga på skärmlocket. Razer Blade Stealth har dessutom utrustats med Razer Chroma RGB-belysning som är enkelt att anpassa efter din stil och smak.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med Intel-processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för dina arbetsuppgifter och spel. Intel Core i7-8565U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,6 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en laptop som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

NVIDIA GeForce MX150

NVIDIA GeForce MX150 är ett grafikkort för tunna, bärbara datorer som med Pascal arkitektur och 4 GB GDDR5-minne ger dig kraft för nyare speltitlar. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

Fördjupande ljud

De fyra stereohögtalarna och den smarta förstärkaren ger högre ljudökning samt tydlighet. Dolby Atmos® replikerar ljud i ett tredimensionellt utrymme, för ett verklighetstroget ljud som omsluter.

256 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB, vilket ger dig utrymme för spel och program.

16 GB DDR4 RAM

Razer Blade Pro är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

1010264 Razer Razer Blade Stealth 13,3" FHD Matte RZ09-02812N71-R3N1 Razer Blade Stealth är en 13,3" gaminglaptop som med sin kompakta storlek och snabba prestanda gör att du kan fortsätta spela även när du är på språng. Inuti aluminiumchassit hittar du bland annat processorn Intel® Core™ i7-8565U som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig höga hastigheter för både gaming och arbete. Du får även ta del av 16 GB DDR4 RAM-minne, NVIDIA® GeForce® MX150-grafik och upp till hela 13 timmars batteritid, var redo för strid vart du än befinner dig. Kompakt design i aluminium Det kvalitativa aluminiumchassit är både hållbart och lätt (1,31 kg), samt har givits en svart anodiserad yta med Gröna USB-portar och en bakgrundsbelyst, grön Razer-logga på skärmlocket. Razer Blade Stealth har dessutom utrustats med Razer Chroma RGB-belysning som är enkelt att anpassa efter din stil och smak. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med Intel-processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för dina arbetsuppgifter och spel. Intel Core i7-8565U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,6 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en laptop som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. NVIDIA GeForce MX150 NVIDIA GeForce MX150 är ett grafikkort för tunna, bärbara datorer som med Pascal arkitektur och 4 GB GDDR5-minne ger dig kraft för nyare speltitlar. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Fördjupande ljud De fyra stereohögtalarna och den smarta förstärkaren ger högre ljudökning samt tydlighet. Dolby Atmos® replikerar ljud i ett tredimensionellt utrymme, för ett verklighetstroget ljud som omsluter. 256 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB, vilket ger dig utrymme för spel och program. 16 GB DDR4 RAM Razer Blade Pro är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda. Bärbar gamingdator 2,5 2 14990 SEK 14990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Bärbar gamingdator