Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingdator med Intel Core i5, RTX 3060Ti & 16 GB RAM

Acer Nitro N50-610

  Art.nr: 1016429
  • Intel® Core™ i5-10400F processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® RTX 3060Ti
  • DTS:X® Ultra
  • Bluetooth 5.0 & WiFi 6
  • Max 2 per kund
13 990:-

Delbetala från 1 205:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Nitro N50-610 är en stationär gamingdator som med kraftfulla komponenter, i datorn hittar du bland annat 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor, 512 GB stor SSD-hårddisk, grafikkortet GeForce® RTX 3060Ti och mer som tillsammans skapar en kraftfull gamingdator som levererar hög kvalitet. Med DTS:X® Ultra får du dessutom förstaklassigt 360°-surroundljud och du blir uppslukad av det som händer på skärmen, vare sig det är spel eller film.

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10400F är en sexkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,3 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad dator.

NVIDIA® GeForce® RTX 3060Ti - 8 GB

NVIDIA® GeForce® RTX 3060Ti-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställningar på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 8 GB av det ultrasnabba GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming och tyngre grafikuppgifter. 

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

Acer Nitro N50-610 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne, vilket är mer än tillräckligt för stora virtuella världar.

DTS:X® Ultra

Med DTS:X® Ultra förvandlas ljudet från hörlurar och högtalare till ett förstaklassigt 360°-surroundljud. Finjustera ljudet utifrån din smak och håll koll på dina motståndare under spelets gång. 

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Bluetooth 5.0 tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.