Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingdator med Intel Core i5 & RTX 2060-grafik

Acer Predator Orion 3000 (DG.E1BEQ.00L)

  Art.nr: 1013070
 • Intel® Core™ i5-9400F processor
 • 512 GB SSD & 16 GB RAM
 • NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB
 • Creative Sound BlasterX® 720⁰
 • Kompakt design
Paketpris

Kombinera med

Acer Predator Orion 3000 (DG.E1BEQ.00L)
Gamingdator med Intel Core i5 & RTX 2060-grafik

9 990:-


 • Acer Predator Orion 3000 + Acer Predator XB273
  (-1590:-)
 • Paketpris: 12 990:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Acer Predator Orion 3000 (DG.E1BEQ.00L)
Gamingdator med Intel Core i5 & RTX 2060-grafik

9 990:-


 • Pris: 10 489:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Predator Orion 3000 är en stationär gamingdator som möjliggör fantastiska spelupplevelser. Inuti det gaming-inspirerade chassit finner du bland annat komponenter som 9:e generationens Intel Core i5-processor, vilket i kombination med en 512 GB stor SSD-hårddisk vrider upp hastigheten i spel och program. Du får även ta del grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2060 med 6 GB GDDR6 grafikminne. Dessutom så har Predator Orion 3000 utrustats med ett Soundblaster X-ljudkort som gör att du kan höra varje detalj och fotsteg i FPS-spelen.


9:e gen. Intel® Core i5-processor

Med denna Intel-processor får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-9400F är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

NVIDIA® GeForce® RTX 2060 - 6 GB

NVIDIA® GeForce RTX 2060 Super är ett grafikkort med höga klockfrekvenser och ultimat prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av nästa generations ultrasnabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming.

512 GB SSD-hårddisk

Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder.

16 GB DDR4 RAM

Predator Orion 3000 är försedd med 2666 MHz DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne.


Mycket kraft i en kompakt design

Det kompakta och platsbesparande chassit kan luras vid första anblick. Under huven döljer sig en best avsedd för gaming. Orion har fått den klassiska Predator-designen som är lätt att känna igen. Komplett med LED-upplyst front, logotyp och bra ventilation.

Alla gaming-datorer blir varma. För att övervinna detta fungerar de två gallren på vänster och höger sida av chassit som luftintag, så att din dator kyls ner och fungerar utan begränsningar

Soundblaster X - gamingljud

För att komplettera denna redan fullspäckade gamingdator från Acer har man stoppat i ett Soundblaster X-ljudkort.

Ljudet är lika viktigt som hög FPS och bra prestanda i övrigt när man spelar. Med SoundblasterX ges en bra grund för att höra varje detalj och fotsteg i spelen. Med ett bra headset ges bästa förutsättning för att vinna varje match.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013070 Acer Acer Predator Orion 3000 (DG.E1BEQ.00L) DG.E1BEQ.00L Acer Predator Orion 3000 är en stationär gamingdator som möjliggör fantastiska spelupplevelser. Inuti det gaming-inspirerade chassit finner du bland annat komponenter som 9:e generationens Intel Core i5-processor, vilket i kombination med en 512 GB stor SSD-hårddisk vrider upp hastigheten i spel och program. Du får även ta del grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2060 med 6 GB GDDR6 grafikminne. Dessutom så har Predator Orion 3000 utrustats med ett Soundblaster X-ljudkort som gör att du kan höra varje detalj och fotsteg i FPS-spelen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 9:e gen. Intel® Core i5-processor Med denna Intel-processor får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-9400F är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. NVIDIA® GeForce® RTX 2060 - 6 GB NVIDIA® GeForce RTX 2060 Super är ett grafikkort med höga klockfrekvenser och ultimat prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av nästa generations ultrasnabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming. 512 GB SSD-hårddisk Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. 16 GB DDR4 RAM Predator Orion 3000 är försedd med 2666 MHz DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne. Mycket kraft i en kompakt design Det kompakta och platsbesparande chassit kan luras vid första anblick. Under huven döljer sig en best avsedd för gaming. Orion har fått den klassiska Predator-designen som är lätt att känna igen. Komplett med LED-upplyst front, logotyp och bra ventilation. Alla gaming-datorer blir varma. För att övervinna detta fungerar de två gallren på vänster och höger sida av chassit som luftintag, så att din dator kyls ner och fungerar utan begränsningar Soundblaster X - gamingljud För att komplettera denna redan fullspäckade gamingdator från Acer har man stoppat i ett Soundblaster X-ljudkort.Ljudet är lika viktigt som hög FPS och bra prestanda i övrigt när man spelar. Med SoundblasterX ges en bra grund för att höra varje detalj och fotsteg i spelen. Med ett bra headset ges bästa förutsättning för att vinna varje match. Stationär gamingdator 4,9 7 9990 SEK 9990 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingdator
 3. Stationär gamingdator