Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ASUS ROG G11 med Intel Core i5 & GeForce GTX 1050

ASUS ROG G11CD-K-NR139T

  Art.nr: 246691
  • Intel® Core™ i5-7400 processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 - 2 GB
  • Snabbt WiFi 802.11ac

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS ROG G11CD-K-NR139T är utformad för spelare som är ute efter en prisvänligare spelplattform med hög prestanda. Datorn har dessutom givits en snygg design med flera LED-lampor i fyra olika områden på chassit, det är enkelt att justera belysningen till det spelet du spelar för tillfället. Inuti G11CD-K-NR139T hittar du 7:e generationens Intel® Core™ i5-processor som tillsammans med grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX™ 1050, ger dig en utmärkt dator- och spelupplevelse. Datorn innehåller även den exklusiva appen Aegis II som övervakar prestanda och ger en bättre spelupplevelse, samt SonicMaster-optimerad spelljud.

7:e generations Intel® Core™ i5-processor

7: e generationens Intel® Core™-processorer är helt enkelt fantastiska. De levererar bättre prestanda, längre batteritid, och mer högkvalitativ underhållning som någonsin. Intel fortsätter att leverera teknik som tänjer gränserna för databehandling och sätter ribban för vad människor bör förvänta sig från sin dator.

Utrustad med Intel® Turbo Boost Technology 2,0 kommer datorn att ha oöverträffad kraft och känslighet för att hjälpa din produktivitet skjuta i höjden. Smidig streaming och HD-underhållning möjliggör uppslukande 4K och 360-upplevelser för otroligt levande spel och anmärkningsvärd video/foto-visning.

Exklusiv övervaknings-app

Aegis II, den exklusiva övervakningsappen för systemprestanda; ger dig bättre spelupplevelse; hjälper dig att hålla koll på processor- och minnesanvändning, nedladdnings- och uppladdningsstatus; samt varnar dig automatiskt om systemet överstiger gränsvärde för temperatur och spänning. Vill du snabbt allokera mer resurser till ditt spel så frigör funktionen Boost Launcher automatisk CPU- och RAM-resurser.

Dela med dig av dina spelupplevelser

GameAlive låter dig spela in och redigera spelvideor, och dela dina "frags" på sociala media. Boost Launcher frigör automatiskt processor- och minnesresurser för jämnare spelande.

Utrustad med SSD-hårddisk

Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla.

SonicMaster-optimerat spelljud

Förutom med fängslande bilder, så tar de bästa stationära speldatorerna din spelupplevelse längre med ljud. Genom en unik mix av hårdvara och programvara för ljudinställning, så tar SonicMaster dig direkt till striden. Skottlossning ljuder, explosioner genljuder och även fotsteg blir hörbara signaler på det digitala slagfältet.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

246691 ASUS ASUS ROG G11CD-K-NR139T 90PD01L1-M20040 ASUS ROG G11CD-K-NR139T är utformad för spelare som är ute efter en prisvänligare spelplattform med hög prestanda. Datorn har dessutom givits en snygg design med flera LED-lampor i fyra olika områden på chassit, det är enkelt att justera belysningen till det spelet du spelar för tillfället. Inuti G11CD-K-NR139T hittar du 7:e generationens Intel® Core™ i5-processor som tillsammans med grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX™ 1050, ger dig en utmärkt dator- och spelupplevelse. Datorn innehåller även den exklusiva appen Aegis II som övervakar prestanda och ger en bättre spelupplevelse, samt SonicMaster-optimerad spelljud. 7:e generations Intel® Core™ i5-processor 7: e generationens Intel® Core™-processorer är helt enkelt fantastiska. De levererar bättre prestanda, längre batteritid, och mer högkvalitativ underhållning som någonsin. Intel fortsätter att leverera teknik som tänjer gränserna för databehandling och sätter ribban för vad människor bör förvänta sig från sin dator. Utrustad med Intel® Turbo Boost Technology 2,0 kommer datorn att ha oöverträffad kraft och känslighet för att hjälpa din produktivitet skjuta i höjden. Smidig streaming och HD-underhållning möjliggör uppslukande 4K och 360-upplevelser för otroligt levande spel och anmärkningsvärd video/foto-visning. Exklusiv övervaknings-app Aegis II, den exklusiva övervakningsappen för systemprestanda; ger dig bättre spelupplevelse; hjälper dig att hålla koll på processor- och minnesanvändning, nedladdnings- och uppladdningsstatus; samt varnar dig automatiskt om systemet överstiger gränsvärde för temperatur och spänning. Vill du snabbt allokera mer resurser till ditt spel så frigör funktionen Boost Launcher automatisk CPU- och RAM-resurser. Dela med dig av dina spelupplevelser GameAlive låter dig spela in och redigera spelvideor, och dela dina "frags" på sociala media. Boost Launcher frigör automatiskt processor- och minnesresurser för jämnare spelande. Utrustad med SSD-hårddisk Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SonicMaster-optimerat spelljud Förutom med fängslande bilder, så tar de bästa stationära speldatorerna din spelupplevelse längre med ljud. Genom en unik mix av hårdvara och programvara för ljudinställning, så tar SonicMaster dig direkt till striden. Skottlossning ljuder, explosioner genljuder och även fotsteg blir hörbara signaler på det digitala slagfältet. Full HD via HDMI Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet. Stationär gamingdator 5 1 8490 SEK 8490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Stationär gamingdator