ASUS ROG STRIX (G15CK-NR014T) - Väldesignad gamingdator med GTX 1660 SUPER
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väldesignad gamingdator med GTX 1660 SUPER

ASUS ROG STRIX (G15CK-NR014T)

  Art.nr: 1016172
  • Intel® Core™ i5-10400F processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1660 SUPER
  • Snabba anslutningar
  • Effektiv kylning & ASUS AURA Sync
9 990:-

Delbetala från 872:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS ROG STRIX (G15CK-NR014T) är en stationär gamingdator som med snabb och kraftfull prestanda ger dig ett övertag i e-sport. Den är designad för överlägsen gameplay med kylning i toppklass. Innanför chassit hittar du komponenter som grafikkortet NVIDIA® GeForce GTX 1660 Super och en Intel® Core™ i5-10400F-processor för att leverera flyt i spel med höga frame rates, samt responsiv prestanda. Sen finns det genomtänkta detaljer som ett inbyggt bärhandtag och en krok att hänga hörlurarna på, självklart kan du förändra all RGB-belysning precis som du vill med Aura Sync.

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10400F är en sexkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,3 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad dator.

NVIDIA® GeForce® GTX 1660 SUPER

NVIDIA® GeForce GTX 1660 SUPER är ett grafikkort som gör att du kan uppleva dina favoritspel på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställningar på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av det snabba GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming och tyngre grafikuppgifter. SUPER-serien har ännu fler kärnor och bättre klockfrekvens än tidigare, vilket gör den upp till 25% snabbare än föregångaren.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program och dokument.

16 GB DDR4 RAM-minne

ASUS ROG STRIX (G15CK-NR014T) är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne.

Effektiv kylning

Datorn är välkyld vilket gör att den kan upprätthålla höga klockhastigheter för överlägsen prestanda medan du spelar eller multitaskar. Den har breda ventiler på alla sidor av chassit som ger ett bättre luftflöde genom en multizonsdesign som separerar processorn och grafikkortet från nätaggregat och lagring, det minimerar störningar och ger lägre temperaturer i datorn.

Anpassa datorn efter dig

Att skapa den perfekta PC-upplevelsen kräver möjligheter till att göra systemet personligt anpassat. AURA Sync gör att du kan koordinera färgerna och effekterna över hela systemet samt med kompatibla tillbehör. Med ROG Armoury Crate-mjukvaran kan du mixtra med hela systemets estetiska framtoning och prestandarelaterade inställningar, helt efter dina preferenser.

Anslutningar

Koppla in dina favoritenheter och kom in i spelet. Datorn GT15 erbjuder snabbladdning och höga dataöverföringshastigheter med Type-C™ (USB-C™) port, samt flera Typ-A USB 3.2 Gen 2 portar som ger dig mycket utrymme för alla dina tillbehör. Datorn har även utrustats med HDMI och DisplayPort för höga frame rates på din gamingskärm.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.