Spela & arbeta med 512 GB SSD & GTX 1650-grafik

HP Envy TE01-0015no

  Art.nr: 1009167
  • Intel® Core™ i5-9400 processor
  • 512 GB SDD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 - 4 GB
  • Utgång för 5.1-surround-ljud
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Envy TE01-0015no är en stationär dator som med snabb prestanda låter dig rendera, redigera och fortsätta arbeta effektivt. Dess design med de stilrena ventilerna är utformade för att både öka luftflödet samt minska ljudnivån. Inuti datorn finner du komponenter som 9:e generationens Intel® Core™ i5-processor som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk kommer ge dig snabbare hastigheter och snabba uppstarter. Och med stöd för 5.1 Surround-ljud kan du verkligen njuta av film och musik.


9:e Generationens Intel Core i5 processor

9:e gen. Intel Core i5-processor

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i5-9400 är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid.

NVIDIA GeForce GTX 1650

NVIDIA GeForce GTX 1650

NVIDIA® GeForce® GTX 1650-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

512 GB SSD

512 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.


Dropbox molnlagring

Lagra och synkronisera ditt innehåll online med Dropbox. Få 25 GB lagringsutrymme i ett år för att komma åt, hantera och dela med dig av dina foton, musik och filer överallt där du har åtkomst till internet.

Utgång för 5.1-surround-ljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus.

1009167 HP HP Envy TE01-0015no 7NB32EA#UUW HP Envy TE01-0015no är en stationär dator som med snabb prestanda låter dig rendera, redigera och fortsätta arbeta effektivt. Dess design med de stilrena ventilerna är utformade för att både öka luftflödet samt minska ljudnivån. Inuti datorn finner du komponenter som 9:e generationens Intel® Core™ i5-processor som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk kommer ge dig snabbare hastigheter och snabba uppstarter. Och med stöd för 5.1 Surround-ljud kan du verkligen njuta av film och musik. 9:e gen. Intel Core i5-processor Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i5-9400 är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid. NVIDIA GeForce GTX 1650 NVIDIA® GeForce® GTX 1650-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 512 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. Dropbox molnlagring Lagra och synkronisera ditt innehåll online med Dropbox. Få 25 GB lagringsutrymme i ett år för att komma åt, hantera och dela med dig av dina foton, musik och filer överallt där du har åtkomst till internet. Utgång för 5.1-surround-ljud Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud. Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus. Stationär gamingdator 4 1 7490 SEK 7490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Stationär gamingdator