Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Gamingdator med 10:e Gen. Intel Core i5 & 512 GB SSD

HP Pavilion Gaming TG01-1052no

  Art.nr: 1014212
  • Intel® Core™ i5-10400F processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti
  • 5.1-surroundljud
  • Anpassningsbar och kompakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion Gaming TG01-1052no är en kraftfull stationär dator som är konstruerad och redo för gaming. Under det kompakta och eleganta höljet finns all prestanda du behöver för att spela med självsäkerhet, samt möjlighet för expansion och uppgradering. Innanför chassit hittar du komponenter som 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor, grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti och en 512 GB stor SSD-hårddisk. Allt för att ge dig snabba hastigheter i spel och program, upplev de senaste titlarna som de var menade att upplevas.

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10400F är en sexkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,3 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad dator.

NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti - 6 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställningar på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av det snabba GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming och tyngre grafikuppgifter.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion Gaming TG01-1052no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne, vilket är mer än tillräckligt för stora virtuella världar.

Anpassningsbar och kompakt

Denna utrymmesbesparande stationära dator gör det möjligt att expandera med ett kraftigt nätaggregat för att kunna hantera uppgraderingar av dina komponenter. Med anpassningsbara LED-lampor och USB-portar för kringutrustning har du all frihet du behöver för att spela precis som du vill.

5.1-surroundljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surroundljud ger den dina favoritfilmer, program eller musik en mer nyanserad och omsvepande ljudkvalitet. Allt du behöver göra är att ansluta högtalare för surroundljud.

1014212 1014212 HP HP Pavilion Gaming TG01-1052no 28H80EA#UUW HP Pavilion Gaming TG01-1052no är en kraftfull stationär dator som är konstruerad och redo för gaming. Under det kompakta och eleganta höljet finns all prestanda du behöver för att spela med självsäkerhet, samt möjlighet för expansion och uppgradering. Innanför chassit hittar du komponenter som 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor, grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti och en 512 GB stor SSD-hårddisk. Allt för att ge dig snabba hastigheter i spel och program, upplev de senaste titlarna som de var menade att upplevas.10:e generationens Intel® Core™ i5-processor10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10400F är en sexkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,3 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad dator. NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti - 6 GBNVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställningar på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av det snabba GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming och tyngre grafikuppgifter. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Pavilion Gaming TG01-1052no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne, vilket är mer än tillräckligt för stora virtuella världar.Anpassningsbar och kompaktDenna utrymmesbesparande stationära dator gör det möjligt att expandera med ett kraftigt nätaggregat för att kunna hantera uppgraderingar av dina komponenter. Med anpassningsbara LED-lampor och USB-portar för kringutrustning har du all frihet du behöver för att spela precis som du vill.5.1-surroundljudMed alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surroundljud ger den dina favoritfilmer, program eller musik en mer nyanserad och omsvepande ljudkvalitet. Allt du behöver göra är att ansluta högtalare för surroundljud. Stationär gamingdator 11990 SEK 11990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Stationär gamingdator