Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingdator med Intel® Core™ i5 processor & GTX 1650 Super

HP Pavilion Gaming TG01-1055no

  Art.nr: 1016446
  • Intel® Core™ i5-10400F processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1650 SUPER
  • 5.1-surroundljud
  • Anpassningsbar och kompakt
8 990:-

Delbetala från 788:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

HP Pavilion Gaming TG01-1055no
Produkt du tittar på: Gamingdator med Intel® Core™ i5 processor & GTX 1650 Super
HP Pavilion Gaming TG01-1055no

8 990:-

Logitech G213 Prodigy Gaming Keyboard

499:-

Logitech G203 Lightsync - Black

389:-


  • Pris: 9 878:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion Gaming TG01-1055no är en kraftfull stationär dator som är konstruerad och redo för gaming. Under det kompakta och eleganta höljet finns all prestanda du behöver för att spela med självsäkerhet, samt möjlighet för expansion och uppgradering. Innanför chassit hittar du komponenter som 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor, grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1650 SUPER och en 512 GB stor SSD-hårddisk. Allt för att ge dig snabba hastigheter i spel och program, upplev nya speltitlar som de var menade att upplevas.

20S96EA-UUW_4_1750x1285

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10400F är en sexkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,3 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad dator.

NVIDIA® GeForce® GTX 1650 SUPER - 4 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1650 SUPER-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställningar på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB av det snabba GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som presterar väl, både vid gaming och tyngre grafikuppgifter. SUPER-serien har ännu fler kärnor och bättre klockfrekvens än tidigare, vilket gör den upp till 25% snabbare än dess föregångare.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion Gaming TG01-1055no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne, vilket är mer än tillräckligt för stora virtuella världar.

Anpassningsbar och kompakt

Denna utrymmesbesparande stationära dator gör det möjligt att expandera med ett kraftigt nätaggregat för att kunna hantera uppgraderingar av dina komponenter. Med anpassningsbara LED-lampor och USB-portar för kringutrustning har du all frihet du behöver för att spela precis som du vill.

TG01-1052no_6_Edited


5.1-surroundljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surroundljud ger den dina favoritfilmer, program eller musik en mer nyanserad och omsvepande ljudkvalitet. Allt du behöver göra är att ansluta högtalare för surroundljud.


Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel logotyp, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel inside logotyp, Intel vPro, Intel Evo, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, Intel Agilex, Arria, Cyclone, Movidius, eASIC, Iris, MAX, Intel RealSense, Stratix, och Intel Optane är varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.