Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Gamingdatorn Legion T5 med Ryzen 5 & RTX 2060-grafik

Lenovo Legion T5 26AMR5(90RC000TMW)

  Art.nr: 1014759
  • AMD Ryzen 5 3600 processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® RTX 2060 6 GB
  • Legion Coldfront 2.0
  • USB 3.2 Gen 1, DisplayPort, HDMI
10 990:-

Delbetala från 955:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Legion T5 26AMR5 (90RC000TMW) är en stationär gamingdator som utrustats med de senaste komponenterna för att ge dig möjligheten att spela spel med de högsta grafikinställningarna. Inuti det väldesignade chassit hittar du komponenter som 3:e generationens AMD Ryzen 5 processor som i kombination med en 512 GB SSD-hårddisk vrider upp hastigheten rejält. Dessutom får du ta del av det mycket kraftfulla grafikkortet NVIDIA® GeForce® RTX 2060 med 6 GB av det snabba grafikminnet GDDR6. Med Legion T5 26AMR5 får du möjligheten att se dina favoritspel i ett helt nytt ljus.

AMD Ryzen 5 3600 processor

AMD Ryzen 5 3600 processorn levererar en betydligt högre prestanda jämfört med tidigare generationers AMD-processorer, vilket ger Legion T5 kraften att utföra processor-hungriga uppgifter. AMD Ryzen 5 3600 ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har sex fysiska kärnor som ger dig sann Hexa-Core-prestanda för bra prestanda i spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat.

NVIDIA® GeForce® RTX 2060

NVIDIA® GeForce® RTX 2060 - 6 GB GDDR6 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA®. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo Legion T5 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne, vilket är mer än tillräckligt för stora virtuella världar.

Effektiv kylning med Legion Coldfront 2.0

Lenovo Legion T5 26AMR5 har även utrustats med ett effektivt kylsystem som de kallar Legion Coldfront 2.0. Coldfront 2.0 har förbättrade värmekanaler och ser till att hålla alla kraftfulla komponenter svala, även vid högre belastning.

Väldesignad

Legion T5 26AMR5 har en snygg och smart design som inspirerats av gaming. Du får tillgång till många portar som exempelvis DisplayPort, USB 3.2 Gen 1 och HDMI. På framsidan av chassit finns en snygg LED-logotyp.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.