Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lenovo Legion T530 med Intel Core i3 & GeForce GTX 1050

Lenovo Legion T530-28ICB (90JL00EGMW)

  Art.nr: 1006804
  • Intel® Core™ i3-8100 processor
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 - 2 GB
  • Modern design med röd systembelysning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Legion T530 är en stationär speldator som med ett tufft nytt utseende rymmer flera starka komponenter. Du får bland annat ta del av 8:e generationens Intel® Core i3-processor, som kommer ge dig en snabbare dator med kortare laddningstider. Datorn har även utrustats med en 128 GB SSD-hårddisk som i kombination med en 1000 GB HDD gör att du får gott om lagringsutrymme för alla dina spel, filmer och program. Lenovo Legion T530 har dessutom givits grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050, allt för en kvalitativ spelupplevelse.

8:e gen. Intel® Core i3-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i3-8100 är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,0 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att klara dina krav.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafikkort

NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

128 GB SSD och 1000 GB HDD

Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Den här datorn rymmer även en extra 1000 GB HDD så du slipper tänka på eventuella begränsningar eller extern lagringsmedia.

Designad för nästa steg

Lenovo Legion T530 har ett väldesignat yttre som är ett perfekt komplement till dess kraftfulla inre. Chassit har en modern design med röd systembelysning. Datorn har ett inbyggt uppgraderingshandtag som gör det enkelt att installera ny maskinvara när det blir dags, utan att du behöver använda specialverktyg. Inbyggd kabelhantering gör underhållet ännu enklare.

T530 har ett temperatur-avkänningssystem med dubbla kanaler och har konstruerats för att motverka överhettning, vilket ger lägre systemtemperatur, minskat fläktljud och förbättrad prestanda.

1006804 Lenovo Lenovo Legion T530-28ICB (90JL00EGMW) 90JL00EGMW Lenovo Legion T530 är en stationär speldator som med ett tufft nytt utseende rymmer flera starka komponenter. Du får bland annat ta del av 8:e generationens Intel® Core i3-processor, som kommer ge dig en snabbare dator med kortare laddningstider. Datorn har även utrustats med en 128 GB SSD-hårddisk som i kombination med en 1000 GB HDD gör att du får gott om lagringsutrymme för alla dina spel, filmer och program. Lenovo Legion T530 har dessutom givits grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050, allt för en kvalitativ spelupplevelse. 8:e gen. Intel® Core i3-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i3-8100 är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,0 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att klara dina krav. NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafikkort NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 128 GB SSD och 1000 GB HDD Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Den här datorn rymmer även en extra 1000 GB HDD så du slipper tänka på eventuella begränsningar eller extern lagringsmedia. Designad för nästa steg Lenovo Legion T530 har ett väldesignat yttre som är ett perfekt komplement till dess kraftfulla inre. Chassit har en modern design med röd systembelysning. Datorn har ett inbyggt uppgraderingshandtag som gör det enkelt att installera ny maskinvara när det blir dags, utan att du behöver använda specialverktyg. Inbyggd kabelhantering gör underhållet ännu enklare. T530 har ett temperatur-avkänningssystem med dubbla kanaler och har konstruerats för att motverka överhettning, vilket ger lägre systemtemperatur, minskat fläktljud och förbättrad prestanda. Stationär gamingdator 5490 SEK 5490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Stationär gamingdator