Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingdator med i5-processor, GTX 1650 & 512 GB SSD

Medion ERAZER ENGINEER E10 (MD34907)

  Art.nr: 1016074
  • Intel Core i5-9400F processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1650
  • Sidofönster
  • RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Medion ERAZER ENGINEER E10 är en stationär gamingdator med snabb prestanda i ett schysst chassi med sidofönster. Innanför chassit hittar du bland annat den sexkärniga Intel Core i5-9400F-processorn med en maxhastighet på 4,1 GHz, en 512 GB stor SSD och 8 GB RAM-minne. Dessutom så har datorn utrustats med grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1650 med 4 GB dedikerat grafikminne. Alla dessa med fler, ser till att du får en snabb gamingupplevelse och kan njuta av dina favoritspel.

9:e gen. Intel® Core i5-processor

Med denna Intel-processor får du den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-9400F är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

NVIDIA® GeForce® GTX 1650 - 4 GB

NVIDIA GeForce® GTX 1650-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

ERAZER ENGINEER E10 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och skydd mot virus, nätfiske och skadlig kod.

1016074 1016074 Medion Medion ERAZER ENGINEER E10 (MD34907) MD34907 Medion ERAZER ENGINEER E10 är en stationär gamingdator med snabb prestanda i ett schysst chassi med sidofönster. Innanför chassit hittar du bland annat den sexkärniga Intel Core i5-9400F-processorn med en maxhastighet på 4,1 GHz, en 512 GB stor SSD och 8 GB RAM-minne. Dessutom så har datorn utrustats med grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1650 med 4 GB dedikerat grafikminne. Alla dessa med fler, ser till att du får en snabb gamingupplevelse och kan njuta av dina favoritspel.9:e gen. Intel® Core i5-processor Med denna Intel-processor får du den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-9400F är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.NVIDIA® GeForce® GTX 1650 - 4 GB NVIDIA GeForce® GTX 1650-grafik betyder att du kan uppleva spelen i hög upplösning. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 4 GB GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är utmärkt för gaming. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 8 GB DDR4 RAM-minne ERAZER ENGINEER E10 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.Windows 10Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och skydd mot virus, nätfiske och skadlig kod. Stationär gamingdator 5 4 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Stationär gamingdator