Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Gamingdator med 16 GB RAM & RTX 2060-grafik

Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34703)

  Art.nr: 1014298
  • Intel® Core™ i5-10400 processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® RTX 2060 6 GB
  • Optisk läsare (DVD-RW)
  • Väldesignad med effektiv kylning

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Medion ERAZER SURGEON P10 är en stationär gamingdator som med kraftfulla komponenter ser till att du kan spela dina favoritspel med maxade grafikinställningar. Du får bland annat ta del av grafikkortet NVIDIA® GeForce RTX 2060 med 6 GB av nästa generations ultrasnabba GDDR6-minne, så att du är redo för nya spelsläpp. Datorn innehåller även 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor för snabbare prestanda och sömlös multitasking. Samt att dess 512 GB stora SSD-hårddisk ger dig både snabbt och stort lagringsutrymme.

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10400 är en sexkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,3 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad dator.

NVIDIA® GeForce RTX 2060

NVIDIA® GeForce RTX 2060 är ett grafikkort med höga klockfrekvenser och ultimat prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av nästa generations ultrasnabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming.

512 GB SSD

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

Medion ERAZER SURGEON P10 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabb prestanda.

Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och skydd mot virus, nätfiske och skadlig kod.

1014298 Medion Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34703) MD34703 Medion ERAZER SURGEON P10 är en stationär gamingdator som med kraftfulla komponenter ser till att du kan spela dina favoritspel med maxade grafikinställningar. Du får bland annat ta del av grafikkortet NVIDIA® GeForce RTX 2060 med 6 GB av nästa generations ultrasnabba GDDR6-minne, så att du är redo för nya spelsläpp. Datorn innehåller även 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor för snabbare prestanda och sömlös multitasking. Samt att dess 512 GB stora SSD-hårddisk ger dig både snabbt och stort lagringsutrymme.10:e generationens Intel® Core™ i5-processor10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10400 är en sexkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,3 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad dator.NVIDIA® GeForce RTX 2060NVIDIA® GeForce RTX 2060 är ett grafikkort med höga klockfrekvenser och ultimat prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av nästa generations ultrasnabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming.512 GB SSDHårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.16 GB DDR4 RAM-minneMedion ERAZER SURGEON P10 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabb prestanda.Windows 10Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och skydd mot virus, nätfiske och skadlig kod. Stationär gamingdator 11490 SEK 11490 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingdator
  3. Stationär gamingdator