Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst gamingheadset anpassat för PC

HyperX Cloud Stinger Wireless-headset for PC

  Art.nr: 1009485
 • Riktade 50 mm ljudelement
 • Batteritid upp till 17 timmar
 • 90⁰ roterande hörselkåpor
 • Redo för PC, PS4 och PS4 Pro
 • Brusreducerande mikrofon

Kombinera med

HyperX Cloud Stinger Wireless-headset for PC
Trådlöst gamingheadset anpassat för PC

949:-


 • Pris: 1 198:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

HyperX Cloud Stinger Wireless-headset for PC
Trådlöst gamingheadset anpassat för PC

949:-


 • Pris: 1 198:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Cloud Stinger Wireless är ett gamingheadset utformat för spelare som vill ha en helt trådlös frihet till sin PC. Den medföljande USB-adaptern kopplas med fördel in i en av de lediga portarna på din dator och du är redo för trådlöst ljud.

Med sina 270 gram och omslutande öronkåpor med memoryfoam får du en perfekt passform och komfort vilket är perfekt när du vill spela länge. De riktade elementen ger dig en perfekt ljudprecision för händelserna i spelet och tack vare en brusreducerande mikrofon får du en kristallklar kommunikation med dina medspelare utan störande bakgrundsljud. 

Headsetet är dessutom kompatibelt även med PS4 och PS4 Pro och är därmed perfekt för dig som gillar gaming, både på dator och konsol.

Omslutande ljud

HyperX Cloud Stinger Wireless är utrustade med riktade 50 mm element och en sluten design som hjälper till att stänga ute distraherande ljud utifrån och låter användaren omslutas helt av spelets ljud för bästa upplevele. Med ett frekvens-spann på 20 Hz - 20,000 Hz kan du vara säker på att du hör alla detaljer i spelet du spelar. Missa inte någonting!

Brusreducerande mikrofon 

Håll kontakten med dina lagkamrater via den inbyggda, brusreducerande mikrofonen som stänger ute störande bakgrundsljud. Vill du stänga av mikrofonen är det enkelt, vänd den bara vertikalt upp mot huvudet så bryts sändningen.

Cloud Stinger Wireless PS4

Enkla ljudkontroller

På den ena hörselkåpan hittar du volymreglaget vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljudvolym utan att behöva tappa fokus. Behöver du tysta mikrofonen viker du som vanligt med Stinger-serien upp den och sedan ner igen för att aktivera den.

Komfort som känns igen

Som på alla HyperX Stinger-headset är även Cloud Stinger Wireless utrustade med omslutande öronkåpor med memory foam och ett vadderat huvudband för att ge en komfort i världsklass och ge användaren möjlighet att spela en längre stund, bekvämt.

90⁰ roterande öronkåpor

Cloud Stinger Wireless har givits lätta och välljudande hörselkåpor som går att rotera i 90 graders vinkel för att passa bättre runt halsen under en paus och ge en mer komfortabel spelupplevelse, även efter flera timmar. 

HyperX Cloud Stinger Wireless

Lång batteritid

På ett fulladdat batteri får man upp till hela 17 timmar trådlös 2,4 GHz användning. Detta gör att man inte behöver fundera på att ladda headsetet innan varje spelpass. När det behövs laddas görs detta snabbt och enkelt via den medföljande USB-kabeln. 

Titta även på

(8 st)
 • Trådlös anslutning
 • 7.1 Dolby Surround
 • RGB-belysning med 16,8 miljoner färger

990:-

Titta även på

(8 st)
 • Trådlös anslutning
 • 7.1 Dolby Surround
 • RGB-belysning med 16,8 miljoner färger

990:-

1009485 HyperX HyperX Cloud Stinger Wireless-headset for PC HX-HSCSW2-BK/WW HyperX Cloud Stinger Wireless är ett gamingheadset utformat för spelare som vill ha en helt trådlös frihet till sin PC. Den medföljande USB-adaptern kopplas med fördel in i en av de lediga portarna på din dator och du är redo för trådlöst ljud. Med sina 270 gram och omslutande öronkåpor med memoryfoam får du en perfekt passform och komfort vilket är perfekt när du vill spela länge. De riktade elementen ger dig en perfekt ljudprecision för händelserna i spelet och tack vare en brusreducerande mikrofon får du en kristallklar kommunikation med dina medspelare utan störande bakgrundsljud. Headsetet är dessutom kompatibelt även med PS4 och PS4 Pro och är därmed perfekt för dig som gillar gaming, både på dator och konsol. Omslutande ljud HyperX Cloud Stinger Wireless är utrustade med riktade 50 mm element och en sluten design som hjälper till att stänga ute distraherande ljud utifrån och låter användaren omslutas helt av spelets ljud för bästa upplevele. Med ett frekvens-spann på 20 Hz - 20,000 Hz kan du vara säker på att du hör alla detaljer i spelet du spelar. Missa inte någonting! Brusreducerande mikrofon  Håll kontakten med dina lagkamrater via den inbyggda, brusreducerande mikrofonen som stänger ute störande bakgrundsljud. Vill du stänga av mikrofonen är det enkelt, vänd den bara vertikalt upp mot huvudet så bryts sändningen. Enkla ljudkontroller På den ena hörselkåpan hittar du volymreglaget vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljudvolym utan att behöva tappa fokus. Behöver du tysta mikrofonen viker du som vanligt med Stinger-serien upp den och sedan ner igen för att aktivera den. Komfort som känns igen Som på alla HyperX Stinger-headset är även Cloud Stinger Wireless utrustade med omslutande öronkåpor med memory foam och ett vadderat huvudband för att ge en komfort i världsklass och ge användaren möjlighet att spela en längre stund, bekvämt. 90⁰ roterande öronkåpor Cloud Stinger Wireless har givits lätta och välljudande hörselkåpor som går att rotera i 90 graders vinkel för att passa bättre runt halsen under en paus och ge en mer komfortabel spelupplevelse, även efter flera timmar.  Lång batteritid På ett fulladdat batteri får man upp till hela 17 timmar trådlös 2,4 GHz användning. Detta gör att man inte behöver fundera på att ladda headsetet innan varje spelpass. När det behövs laddas görs detta snabbt och enkelt via den medföljande USB-kabeln.  Gamingheadset 4 1 949 SEK 949 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset