Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset som passar alla plattformar

Logitech G233 Prodigy Wired Gaming Headset

  Art.nr: 1009281
 • Kristallklar kommunikation
 • Kompatibel med konsoler
 • Bommikrofon
 • Avtagbar mikrofon
 • Brusreducering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G233 Prodigy Gaming Headset är ett lätt och bekvämt headset som har en mjuk yta och robust ljud tack vare högtalarelementen Pro-G som är optimerade för både analog och digital ljudåtergivning, oavsett källa. G233 Prodigy Gaming Headset har en lätt design som ger en otrolig komfort, samtidigt som de har sportnät som andas och är avtagbara vilket gör dem lätta att rengöra. Mikrofonen på G233 är en högkvalitativ bommikrofon med puffskydd, för att du ska kunna få den bästa spelupplevelsen

Grymt ljud och kristallklar kommunikation

G233 Prodigy Gaming Headset har en högkvalitativ bommikrofon som är avtagbart. Bommikrofonen är brusreducerande och har ett puffskydd som gör att din röst hörs klart och tydligt.

Passar alla plattformar

Logitech G233 Prodigy Gaming Headset fungerar inte bara med din dator, utan även med alla andra plattformar du vill spela på. Hörlurarna är kompatibla med PC, konsoler (inklusive Xbox One, Playstation 4 och Nintendo Switch) och mobila enheter som har en 3,5 mm-anslutning.  

Titta även på

(0 st)
 • Mikrofon med pop-filter
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G element

890:-

Titta även på

(0 st)
 • Mikrofon med pop-filter
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G element

890:-

1009281 Logitech Logitech G233 Prodigy Wired Gaming Headset 981-000703 Logitech G233 Prodigy Gaming Headset är ett lätt och bekvämt headset som har en mjuk yta och robust ljud tack vare högtalarelementen Pro-G som är optimerade för både analog och digital ljudåtergivning, oavsett källa. G233 Prodigy Gaming Headset har en lätt design som ger en otrolig komfort, samtidigt som de har sportnät som andas och är avtagbara vilket gör dem lätta att rengöra. Mikrofonen på G233 är en högkvalitativ bommikrofon med puffskydd, för att du ska kunna få den bästa spelupplevelsen Grymt ljud och kristallklar kommunikation G233 Prodigy Gaming Headset har en högkvalitativ bommikrofon som är avtagbart. Bommikrofonen är brusreducerande och har ett puffskydd som gör att din röst hörs klart och tydligt. Passar alla plattformar Logitech G233 Prodigy Gaming Headset fungerar inte bara med din dator, utan även med alla andra plattformar du vill spela på. Hörlurarna är kompatibla med PC, konsoler (inklusive Xbox One, Playstation 4 och Nintendo Switch) och mobila enheter som har en 3,5 mm-anslutning.   Gamingheadset 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset