Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG GGH 1.2 är ett skönt headset utrustat med justerbart, vadderat huvudband och ett omslutande surroundljud. Det gör att du spelar bekvämt samtidigt som du har stenkoll på vad som händer i omgivningarna i ditt favoritspel. Den flexibla mikrofonen ger dig dessutom smidig kommunikation med dina medspelare samtidigt som du enkelt justerar volymen via ljudkabelns fjärrkontroll.  

Justerbar mikrofon

Med den flexibla mikrofonen kan du justera mikrofonen för önskat läge så att man enkelt kan kommunicera med sina medspelare med ett naturligt och klart ljud.

Fjärrkontroll

Styr volymen från de 40 mm stora ljudelementen med fjärrkontrollen som är smidigt placerad på ljudkabeln. Det gör det enkelt att ställa in nivåer eller aktivera den läckra belysningen på kåporna.

Titta även på

(6 st)
  • Mäktigt basljud
  • LED-belysning
  • Mikrofon med mute-funktion

399:-

Titta även på

(6 st)
  • Mäktigt basljud
  • LED-belysning
  • Mikrofon med mute-funktion

399:-

Mission SG Mission SG GGH 1.2 Gaming Headset X8 Mission SG GGH 1.2 är ett skönt headset utrustat med justerbart, vadderat huvudband och ett omslutande surroundljud. Det gör att du spelar bekvämt samtidigt som du har stenkoll på vad som händer i omgivningarna i ditt favoritspel. Den flexibla mikrofonen ger dig dessutom smidig kommunikation med dina medspelare samtidigt som du enkelt justerar volymen via ljudkabelns fjärrkontroll.   Justerbar mikrofon Med den flexibla mikrofonen kan du justera mikrofonen för önskat läge så att man enkelt kan kommunicera med sina medspelare med ett naturligt och klart ljud. Fjärrkontroll Styr volymen från de 40 mm stora ljudelementen med fjärrkontrollen som är smidigt placerad på ljudkabeln. Det gör det enkelt att ställa in nivåer eller aktivera den läckra belysningen på kåporna. Gamingheadset 4,2 5 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset