Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftigt hörlursställ med RGB-belysning och 7.1 virtuellt surroundljud

Mission SG HTS 2.0 - RGB Headset Stand

  Art.nr: 1002339
 • Volymkontroll med mute-funktion
 • Drivs via USB-kabel
 • 2 st 3,5 millimeter ingångar
 • Kompatibel med Windows, Mac OS X och Playstation 4

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG HTS 2.0 är ett snyggt hörlursställ i stadig konstruktion för dina hörlurar när dem inte används. Hörlursstället har inte bara färgglad RGB-belysning som du kan konfiguera utan det är även ett inbyggt ljudkort och två stycken 3,5 mm analog ljudingångar som ger dig 7.1 virtuellt surroundljud. Ljudet kommer då att kännas mer omslutande vilket gör att dina spel känns mer verklighetstrogna och intensiva för en ännu bättre spelupplevelse.

Enkel volymkontroll för att justera ditt ljud

På Mission SG HTS 2.0 sitter det en volymkontroll så att du enkelt kan höja och sänka ljudnivån direkt istället för att sänka volymen på ditt headsett.Det sitter även en "mute"-knapp så du snabbt kan stänga av ljudet så att du kan prata med personen brevid dig utan att behöva ta av dig hörlurarna.

Konfigurera själv dina inställningar 

Med hörlursstället så medföljer det en CD-skiva för att installera mjukvaran för Mission SG HTS 2.0. Den är kompatibel med både Windows 7, 8 och 10 samt Mac OS X.Med mjukvaran så kan du ställa in RBG-belysningen, mikrofoninställningar, Equalizer och anpassa ditt virtuella 7.1 surroundljud. 

Titta även på

(3 st)
 • Dubbla USB 3.1-uttag
 • 3,5 mm ljuduttag
 • Tålig aluminiumkonstruktion

649:-

Titta även på

(3 st)
 • Dubbla USB 3.1-uttag
 • 3,5 mm ljuduttag
 • Tålig aluminiumkonstruktion

649:-

1002339 Mission SG Mission SG HTS 2.0 - RGB Headset Stand HS-2 Mission SG HTS 2.0 är ett snyggt hörlursställ i stadig konstruktion för dina hörlurar när dem inte används. Hörlursstället har inte bara färgglad RGB-belysning som du kan konfiguera utan det är även ett inbyggt ljudkort och två stycken 3,5 mm analog ljudingångar som ger dig 7.1 virtuellt surroundljud. Ljudet kommer då att kännas mer omslutande vilket gör att dina spel känns mer verklighetstrogna och intensiva för en ännu bättre spelupplevelse. Enkel volymkontroll för att justera ditt ljud På Mission SG HTS 2.0 sitter det en volymkontroll så att du enkelt kan höja och sänka ljudnivån direkt istället för att sänka volymen på ditt headsett.Det sitter även en "mute"-knapp så du snabbt kan stänga av ljudet så att du kan prata med personen brevid dig utan att behöva ta av dig hörlurarna. Konfigurera själv dina inställningar  Med hörlursstället så medföljer det en CD-skiva för att installera mjukvaran för Mission SG HTS 2.0. Den är kompatibel med både Windows 7, 8 och 10 samt Mac OS X.Med mjukvaran så kan du ställa in RBG-belysningen, mikrofoninställningar, Equalizer och anpassa ditt virtuella 7.1 surroundljud.  Gamingheadset 4 1 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingheadset