Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset med riktad mikrofon och memory-foam

Corsair Gaming HS50 - Carbon

  Art.nr: 249045
 • Frekvensomfång 100 - 10000 Hz
 • Memoryfoam
 • Riktad mikrofon
 • 50 mm element
 • Discord-certifierad

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CORSAIR HS50 Stereo Gaming Headset ger grym komfort för timmar av gameplay med sitt bekväma minneskum och svängbara öronhakar. CORSAIR-byggkvaliteten säkerställer hållbarhet på lång sikt och de precisionsjusterade 50mm-neodymelementen ger överlägsen ljudkvalitet. 

9 poäng i test och recension

HS50 har fått kanonbra betyg hos både KitGuru och TWEAK.dk. Det har kammat hem 9 poäng i bägge recensionerna och du kan läsa bägge testen på nedanstående två länkar. Det ena på Engelska och det andra på Danska.

Läs hela testet på TWEAK


Läs hela testet på KitGuru

Den optimerade enriktade mikrofonen minskar omgivningsbuller för ökad röstkvalitet och är helt avtagbar ifall du skall ha lurarna ute på resan för musik, lyssna på ljudböcker eller titta på film. Varje lur har lättåtkomlig volym och mute-kontroller som gör att du kan justera volym eller stänga av ljudet helt med en knapptryckning. HS50 är Discord-certifierad för kristallklar kommunikation och utmärkt ljud.

Titta även på

(23 st)
 • DTS Headphone:X 7.1-surroundljud
 • Bullerreducerande mikrofon
 • Anpassade ljudprofiler

949:-

Titta även på

(23 st)
 • DTS Headphone:X 7.1-surroundljud
 • Bullerreducerande mikrofon
 • Anpassade ljudprofiler

949:-

249045 Corsair Corsair Gaming HS50 - Carbon CA-9011170-EU CORSAIR HS50 Stereo Gaming Headset ger grym komfort för timmar av gameplay med sitt bekväma minneskum och svängbara öronhakar. CORSAIR-byggkvaliteten säkerställer hållbarhet på lång sikt och de precisionsjusterade 50mm-neodymelementen ger överlägsen ljudkvalitet.  9 poäng i test och recension HS50 har fått kanonbra betyg hos både KitGuru och TWEAK.dk. Det har kammat hem 9 poäng i bägge recensionerna och du kan läsa bägge testen på nedanstående två länkar. Det ena på Engelska och det andra på Danska.Läs hela testet på TWEAKLäs hela testet på KitGuru Den optimerade enriktade mikrofonen minskar omgivningsbuller för ökad röstkvalitet och är helt avtagbar ifall du skall ha lurarna ute på resan för musik, lyssna på ljudböcker eller titta på film. Varje lur har lättåtkomlig volym och mute-kontroller som gör att du kan justera volym eller stänga av ljudet helt med en knapptryckning. HS50 är Discord-certifierad för kristallklar kommunikation och utmärkt ljud. Trådbundet headset 3,2 17 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset