Grymt headset med häftig 7.1 ljudupplevelse

HyperX Cloud II Headset Grey Metal

  Art.nr: 215405
  • 7.1 surroundljud
  • Frekvensomfång: 15-25.000 Hz
  • Brusreducerande & löstagbar mikrofon
  • Hög komfort
  • 2 års garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kingston Cloud II Headset Grey ger dig ett stilrent headset som presterar på topp. Det är otroligt skönt och tillverkat med memory-foam i huvudband och öronkåpor så att det kan användas länge och fortfarande behålla otroligt hög komfort. Det superba 7.1 surroundljudet ger dig en enorm ljudupplevelse så att du kan lokalisera dina motståndares alla rörelser. 

Sluten ljudbild och mikrofon

Headsetet har utformats med slutna kåpor som producerar en märkbart djup bas, klara och höga toner i diskanten och ett något mjukare mellanregister. Den slutna designen gör att inget ljud släpps igenom så att du kan fokusera på ditt spelande utan att behöva störa omgivningen. Den högkvalitativa mikrofonen ser till att dina medspelare inte missar några anrop och kan monteras av headsetet ifall man bara vill njuta av ljudet. 

7.1 surroundljud

Äkta 7.1 surround levererar ett exakt ljud. Du får ett exakt flerkanaligt spelljud för exakt situationsmedvetenhet och konkurrensfördelar jämfört med de som använder normala headset. Ljudet bidrar också till att minska "hörlurströtthet", vilket är viktigt när du spelar långa sessioner.

Hög komfort

Hörlurarna är omslutna av bekvämt memory-foam med överdrag i läder som inte belastar dina öron. De ger en pålitlig passform som följer konturerna av huvudet utan att fastna eller nypa åt. 

Volymkontroll

På hörlurssladden sitter en volymkontroll med inbyggd 7.1 surround knapp för bästa möjliga kontroll.

Du kan på volymkontrollen justera både mikrofon- och hörlursvolym.

volymkontroll

Ta kommandot i striden

Oavsett om du är i mitt i striden eller bara chattar med dina medspelare erbjuder den enkelriktade och brusreducerande mikrofonen ett klart och tydligt ljud så alla skall uppfatta dina kommandon. Du fäller enkelt upp mikrofonen så att den inte är ivägen när du spelar själv eller kollar på film.

215405 HyperX HyperX Cloud II Headset Grey Metal KHX-HSCP-GM Kingston Cloud II Headset Grey ger dig ett stilrent headset som presterar på topp. Det är otroligt skönt och tillverkat med memory-foam i huvudband och öronkåpor så att det kan användas länge och fortfarande behålla otroligt hög komfort. Det superba 7.1 surroundljudet ger dig en enorm ljudupplevelse så att du kan lokalisera dina motståndares alla rörelser.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Sluten ljudbild och mikrofon Headsetet har utformats med slutna kåpor som producerar en märkbart djup bas, klara och höga toner i diskanten och ett något mjukare mellanregister. Den slutna designen gör att inget ljud släpps igenom så att du kan fokusera på ditt spelande utan att behöva störa omgivningen. Den högkvalitativa mikrofonen ser till att dina medspelare inte missar några anrop och kan monteras av headsetet ifall man bara vill njuta av ljudet.  7.1 surroundljud Äkta 7.1 surround levererar ett exakt ljud. Du får ett exakt flerkanaligt spelljud för exakt situationsmedvetenhet och konkurrensfördelar jämfört med de som använder normala headset. Ljudet bidrar också till att minska "hörlurströtthet", vilket är viktigt när du spelar långa sessioner. Hög komfort Hörlurarna är omslutna av bekvämt memory-foam med överdrag i läder som inte belastar dina öron. De ger en pålitlig passform som följer konturerna av huvudet utan att fastna eller nypa åt.  Volymkontroll På hörlurssladden sitter en volymkontroll med inbyggd 7.1 surround knapp för bästa möjliga kontroll. Du kan på volymkontrollen justera både mikrofon- och hörlursvolym. Ta kommandot i striden Oavsett om du är i mitt i striden eller bara chattar med dina medspelare erbjuder den enkelriktade och brusreducerande mikrofonen ett klart och tydligt ljud så alla skall uppfatta dina kommandon. Du fäller enkelt upp mikrofonen så att den inte är ivägen när du spelar själv eller kollar på film. Trådbundet headset 4,5 63 1099 SEK 1099 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådbundet headset