Gamingheadset för en grym ljudupplevelse

HyperX Cloud II Headset Red

  Art.nr: 215407
 • 7.1-surroundljud
 • Ljudkontroll
 • 53mm membran
 • Avtagbar mikrofon
 • Öronkuddar i konstläder

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hyper X Cloud II 

Kingston levererar ett professionellt gaming-headset med 53mm membran som ger ett fantastiskt ljud. Fodrat pannband och öronkuddar i konstläder gör det till ett bekvämt headset som du kan ha på dig i flera timmar. Headsetet är snyggt utformat i enlighet med Kingstons HyperX-design och backas upp av två års garanti samt fri teknisk support.

Inte bara grym design

Med slutna hörlurar slipper du störas av saker i din omgivning och ljudet läcker inte ut så du stör heller inte när du vill spela med högt ljud. Ljudupplevelsen blir mer intensiv och du kan leva dig in i spelet helt och fullt. 

Tack vare kombinationen av bra ljudelement och ett grymt ljudkort, så kan du till och med spela med stimulerat 7.1 ljud. 

Med en smart extern ljudkontroll kan du lätt höja och sänka utan att släppa ögonen på skärmen. Du stänger också av mikrofonen med bara ett knapp tryck. I ljudkontollen sitten även ett ljudkort med DSP, som förbättrar ljudkvalitén genom att  selektera bort eko och andra oljud.

Titta även på

(26 st)
 • DTS Headphone:X 7.1-surroundljud
 • Bullerreducerande mikrofon
 • Anpassade ljudprofiler

949:-

Titta även på

(26 st)
 • DTS Headphone:X 7.1-surroundljud
 • Bullerreducerande mikrofon
 • Anpassade ljudprofiler

949:-

215407 HyperX HyperX Cloud II Headset Red KHX-HSCP-RD Hyper X Cloud II  Kingston levererar ett professionellt gaming-headset med 53mm membran som ger ett fantastiskt ljud. Fodrat pannband och öronkuddar i konstläder gör det till ett bekvämt headset som du kan ha på dig i flera timmar. Headsetet är snyggt utformat i enlighet med Kingstons HyperX-design och backas upp av två års garanti samt fri teknisk support. Inte bara grym design Med slutna hörlurar slipper du störas av saker i din omgivning och ljudet läcker inte ut så du stör heller inte när du vill spela med högt ljud. Ljudupplevelsen blir mer intensiv och du kan leva dig in i spelet helt och fullt. Tack vare kombinationen av bra ljudelement och ett grymt ljudkort, så kan du till och med spela med stimulerat 7.1 ljud. Med en smart extern ljudkontroll kan du lätt höja och sänka utan att släppa ögonen på skärmen. Du stänger också av mikrofonen med bara ett knapp tryck. I ljudkontollen sitten även ett ljudkort med DSP, som förbättrar ljudkvalitén genom att  selektera bort eko och andra oljud. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådbundet headset 4,5 63 1099 SEK 1099 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset