Gamingheadset för dig som spelar på konsoll

HyperX Cloud Stinger Core for PS4

  Art.nr: 1007874
  • Riktade 40 mm ljudelement
  • Ljudkontroller på sladden
  • Kompatibelt med PS4, XBOX One och Nintendo Switch
  • Brusreducerande mikrofon
  • Designad för komfort

Kombinera med

HyperX Cloud Stinger Core for PS4
Produkt du tittar på: Gamingheadset för dig som spelar på konsoll

439:-


  • Pris: 937:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Cloud Stinger Core är det perfekta headsetet för dig som spelar konsoll som PS4, XBOX One eller Nintendo Switch och letar efter ett bra ljud till ett bra pris. Kompabiliteten mellan olika konsoller och dess inbyggda ljudkontroller på sladden gör headsetet till ett flexibelt val.

Cloud Stinger Core har en 1,3 meter lång sladd vilket gör att du inte blir begränsad när du rör dig. Det kopplas in i din handkontroll via en 4-polig 3,5 mm-kontakt som skickar och tar emot ljud på samma gång. 

Designad för komfort

Med de mjuka öronkuddarna och huvudbandet ges användaren en komfortabel upplevelse under längre spelstunder. Den flexibla mikrofonen kan justeras till önskat läge eller vikas undan helt.

Dess lätta vikt på endast 215 gram gör att det inte blir tungt för huvudet eller dina öron efter ett tag. 

Omslutande ljud

HyperX Cloud Stinger Core är utrustade med riktade 40 mm element och en sluten design som hjälper till att stänga ute distraherande ljud utifrån och låter användaren omslutas helt av spelets ljud för bästa upplevele.

Med ett frekvens-spann på 20 Hz - 20,000 Hz kan du vara säker på att du hör alla detaljer i spelet du spelar. Missa inte någonting!

1007874 HyperX HyperX Cloud Stinger Core for PS4 HX-HSCSC-BK HyperX Cloud Stinger Core är det perfekta headsetet för dig som spelar konsoll som PS4, XBOX One eller Nintendo Switch och letar efter ett bra ljud till ett bra pris. Kompabiliteten mellan olika konsoller och dess inbyggda ljudkontroller på sladden gör headsetet till ett flexibelt val. Cloud Stinger Core har en 1,3 meter lång sladd vilket gör att du inte blir begränsad när du rör dig. Det kopplas in i din handkontroll via en 4-polig 3,5 mm-kontakt som skickar och tar emot ljud på samma gång.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Designad för komfort Med de mjuka öronkuddarna och huvudbandet ges användaren en komfortabel upplevelse under längre spelstunder. Den flexibla mikrofonen kan justeras till önskat läge eller vikas undan helt. Dess lätta vikt på endast 215 gram gör att det inte blir tungt för huvudet eller dina öron efter ett tag.  Omslutande ljud HyperX Cloud Stinger Core är utrustade med riktade 40 mm element och en sluten design som hjälper till att stänga ute distraherande ljud utifrån och låter användaren omslutas helt av spelets ljud för bästa upplevele. Med ett frekvens-spann på 20 Hz - 20,000 Hz kan du vara säker på att du hör alla detaljer i spelet du spelar. Missa inte någonting! Trådbundet headset 4,8 17 439 SEK 439 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådbundet headset