Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lättviktsheadset för bekväm gaming

HyperX Cloud Stinger Gaming Headset

  Art.nr: 238485
 • Riktade 50 mm ljudelement
 • 90⁰ roterande hörselkåpor
 • Intuitiv volymkontroll
 • Brusreducerande mikrofon
 • Kompatibelt med både PC, konsoler och Mac

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Cloud Stinger är det perfekta valet för dig som söker ett lätt och smidigt headset men ändå vill kunna njuta av en grym ljudkvalitet. Med sina 275 gram och omslutande öronkåpor med memoryfoam får du en perfekt passform och komfort - perfekt när du vill spela länge. De riktade elementen ger dig en perfekt ljudprecision för händelserna i spelet och tack vare en brusreducerande mikrofon får du en kristallklar kommunikation med dina medspelare utan störande bakgrundsljud. "Kingston HyperX Cloud Stinger leverera bra ljud och god passform för pengarna."


-
Sweclockers, 2016-11-10

Riktade 50 mm ljudelement

Ligg steget för tack vare de riktade ljudelementen. Tack vare den parallella placeringen med örat blir det lättare att positionera händelserna i spelet - ett ljud med äkta spelkvalitet!

90⁰ roterande hörselkåpor

Cloud Stinger är utrustade med lätta och välljudande hörselkåpor som går att rotera i 90 graders vinkel för att passa bättre runt halsen och ge en mer komfortabel spelupplevelse - även efter flera timmar. 

Intuitiv volymkontroll

På den högra hörselkåpan hittar du volymreglaget vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljudvolym utan att behöva tappa fokus.

Brusreducerande mikrofon 

Håll kontakten med dina medspelare med den inbyggda, brusreducerande mikrofonen som stänger ute störande bakgrundsljud. Vill du stänga av mikrofonen är det enkelt - vänd den bara vertikalt upp mot huvudet så bryts sändningen.

Kompatibelt med både PC och konsoler

Cloud Stinger passar lika bra till PC som till din favoritkonsol tack vare kompatibilitet med både Playstation 4, Xbox One och Wii U. Dessutom går det utmärkt att använda ditt headset till Mac, mobil och surfplatta - perfekt när du vill njuta av film och musik med grymt ljud!

Titta även på

(12 st)
 • Frekvensomfång 100 - 10000 Hz
 • Riktad mikrofon
 • Discord-certifierad

449:-

Titta även på

(12 st)
 • Frekvensomfång 100 - 10000 Hz
 • Riktad mikrofon
 • Discord-certifierad

449:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

238485 HyperX HyperX Cloud Stinger Gaming Headset HX-HSCS-BK/EM HyperX Cloud Stinger är det perfekta valet för dig som söker ett lätt och smidigt headset men ändå vill kunna njuta av en grym ljudkvalitet. Med sina 275 gram och omslutande öronkåpor med memoryfoam får du en perfekt passform och komfort - perfekt när du vill spela länge. De riktade elementen ger dig en perfekt ljudprecision för händelserna i spelet och tack vare en brusreducerande mikrofon får du en kristallklar kommunikation med dina medspelare utan störande bakgrundsljud.  "Kingston HyperX Cloud Stinger leverera bra ljud och god passform för pengarna."- Sweclockers, 2016-11-10 Riktade 50 mm ljudelement Ligg steget för tack vare de riktade ljudelementen. Tack vare den parallella placeringen med örat blir det lättare att positionera händelserna i spelet - ett ljud med äkta spelkvalitet! 90⁰ roterande hörselkåpor Cloud Stinger är utrustade med lätta och välljudande hörselkåpor som går att rotera i 90 graders vinkel för att passa bättre runt halsen och ge en mer komfortabel spelupplevelse - även efter flera timmar.  Intuitiv volymkontroll På den högra hörselkåpan hittar du volymreglaget vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljudvolym utan att behöva tappa fokus. Brusreducerande mikrofon  Håll kontakten med dina medspelare med den inbyggda, brusreducerande mikrofonen som stänger ute störande bakgrundsljud. Vill du stänga av mikrofonen är det enkelt - vänd den bara vertikalt upp mot huvudet så bryts sändningen. Kompatibelt med både PC och konsoler Cloud Stinger passar lika bra till PC som till din favoritkonsol tack vare kompatibilitet med både Playstation 4, Xbox One och Wii U. Dessutom går det utmärkt att använda ditt headset till Mac, mobil och surfplatta - perfekt när du vill njuta av film och musik med grymt ljud! Trådbundet headset 3,5 13 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset