Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Komfortabelt gamingheadset anpassat för Xbox

HyperX CloudX Stinger Core for Xbox One

  Art.nr: 1007881
 • Riktade 40 mm ljudelement
 • Ljudkontroller på sladden
 • Kompatibelt med Xbox One, One S och One X
 • Brusreducerande mikrofon
 • Designad för komfort

Kombinera med

HyperX Cloud Stinger Core for Xbox One
Komfortabelt gamingheadset anpassat för Xbox

399:-


 • Pris: 648:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

HyperX Cloud Stinger Core for Xbox One
Komfortabelt gamingheadset anpassat för Xbox

399:-


 • Pris: 648:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX CloudX Stinger Core är det perfekta headsetet för dig som spelar Xbox och letar efter ett bra ljud till ett bra pris. Officiell licensiering av Microsoft och dess inbyggda ljudkontroller på sladden gör headsetet till ett flexibelt val.

CloudX Stinger Core har en 1,3 meter lång sladd vilket gör att du inte blir begränsad när du rör dig. Det kopplas in i din handkontroll via en 4-polig 3,5 mm-kontakt som skickar och tar emot ljud på samma gång. 

Officially Licensed by Microsoft

Licensierat av Microsoft

HyperX CloudX Stinger Core är testat och godkänt av Microsoft och ansluts direkt till Xbox One, Xbox One S och Xbox One X-kontrollen via en 3,5 mm-kabel.

Designad för komfort

Med de mjuka öronkuddarna och huvudbandet ges användaren en komfortabel upplevelse under längre spelstunder. Den flexibla mikrofonen kan justeras till önskat läge eller vikas undan helt.

Dess lätta vikt på endast 215 gram gör att det inte blir tungt för huvudet eller dina öron efter ett tag. 

Omslutande ljud

HyperX CloudX Stinger Core är utrustade med riktade 40 mm element och en sluten design som hjälper till att stänga ute distraherande ljud utifrån och låter användaren omslutas helt av spelets ljud för bästa upplevele.

Med ett frekvens-spann på 20 Hz - 20,000 Hz kan du vara säker på att du hör alla detaljer i spelet du spelar. Missa inte någonting!

Titta även på

(0 st)
 • Mikrofon med pop-filter
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G element

799:-

Titta även på

(0 st)
 • Mikrofon med pop-filter
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G element

799:-

1007881 HyperX HyperX CloudX Stinger Core for Xbox One HX-HSCSCX-BK HyperX CloudX Stinger Core är det perfekta headsetet för dig som spelar Xbox och letar efter ett bra ljud till ett bra pris. Officiell licensiering av Microsoft och dess inbyggda ljudkontroller på sladden gör headsetet till ett flexibelt val. CloudX Stinger Core har en 1,3 meter lång sladd vilket gör att du inte blir begränsad när du rör dig. Det kopplas in i din handkontroll via en 4-polig 3,5 mm-kontakt som skickar och tar emot ljud på samma gång.  Licensierat av Microsoft HyperX CloudX Stinger Core är testat och godkänt av Microsoft och ansluts direkt till Xbox One, Xbox One S och Xbox One X-kontrollen via en 3,5 mm-kabel. Designad för komfort Med de mjuka öronkuddarna och huvudbandet ges användaren en komfortabel upplevelse under längre spelstunder. Den flexibla mikrofonen kan justeras till önskat läge eller vikas undan helt. Dess lätta vikt på endast 215 gram gör att det inte blir tungt för huvudet eller dina öron efter ett tag.  Omslutande ljud HyperX CloudX Stinger Core är utrustade med riktade 40 mm element och en sluten design som hjälper till att stänga ute distraherande ljud utifrån och låter användaren omslutas helt av spelets ljud för bästa upplevele. Med ett frekvens-spann på 20 Hz - 20,000 Hz kan du vara säker på att du hör alla detaljer i spelet du spelar. Missa inte någonting! Trådbundet headset 4,9 16 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset