Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset för alla plattformar

Logitech Pro Gaming Headset

  Art.nr: 1009263
 • Mikrofon med pop-filter
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G element
 • Tåligt och bekvämt
 • Dubbla öronkuddar medföljer

Kombinera med

Logitech Pro Gaming Headset Stereo
Produkt du tittar på: Gamingheadset för alla plattformar

799:-


 • Pris: 2 928:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech Pro Gaming Headset är det första Logitech G headsetet som har fått lägga till "Pro" i sitt namn. Det är utvecklat i samarbete med några av världens bästa spelar inom E-Sport.  Byggt med högkvalitativa material och avancerad teknologi leverar Logitech Pro Gaming grymt bra prestanda för att vägleda i spelen.

Pro G element

För ett komplett ljud som skall leverera en helhetsupplevelse när du spelar dina favoritspel har Logitech G Pro Gaming utrustats med PRO-G-element som är konstruerade av ett vävt hybridnät vilket låser upp soniska detaljer, djup och klarhet oavsett volym vilket gör att du får ett expansivt ljud och en uppslukande spelupplevelse.

Passar alla platformar

Hörlurarna fungerar inte bara med din dator utan även med alla andra plattformar du vill spela på. Logitech Pro G Gaming är kompatibla med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och mobila enheter som har en 3,5 mm-anslutning.

Kondensatormikrofon

Avancerad Pro-klassad mikrofon fungerar med bredare frekvensrespons, lägre signal / brusförhållande och högre känslighet. Den har fått ett pop-filter i full storlek så att dina lagkamrater hör dig klart och tydligt.

Tåligt och bekvämt

PRO-headsetet är byggt för att vara extremt lätt, starkt och bekvämt. För att uppnå detta använder PRO-headset avancerade material som TR90-nylon i pannbandet, båge av rostfritt stål och glasfiberarmerade nylonfogar. Den lätta konstruktionen med polymerskal är perfekt för långa perioder av gaming.

Titta även på

(8 st)
 • Brusreducerande mikrofon
 • PRO-G 50 mm högtalarelement
 • Återgivning: 20 Hz - 20 kHz

990:-

Titta även på

(8 st)
 • Brusreducerande mikrofon
 • PRO-G 50 mm högtalarelement
 • Återgivning: 20 Hz - 20 kHz

990:-

1009263 Logitech Logitech Pro Gaming Headset 981-000812 Logitech Pro Gaming Headset är det första Logitech G headsetet som har fått lägga till "Pro" i sitt namn. Det är utvecklat i samarbete med några av världens bästa spelar inom E-Sport.  Byggt med högkvalitativa material och avancerad teknologi leverar Logitech Pro Gaming grymt bra prestanda för att vägleda i spelen. Pro G element För ett komplett ljud som skall leverera en helhetsupplevelse när du spelar dina favoritspel har Logitech G Pro Gaming utrustats med PRO-G-element som är konstruerade av ett vävt hybridnät vilket låser upp soniska detaljer, djup och klarhet oavsett volym vilket gör att du får ett expansivt ljud och en uppslukande spelupplevelse. Passar alla platformar Hörlurarna fungerar inte bara med din dator utan även med alla andra plattformar du vill spela på. Logitech Pro G Gaming är kompatibla med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och mobila enheter som har en 3,5 mm-anslutning. Kondensatormikrofon Avancerad Pro-klassad mikrofon fungerar med bredare frekvensrespons, lägre signal / brusförhållande och högre känslighet. Den har fått ett pop-filter i full storlek så att dina lagkamrater hör dig klart och tydligt. Tåligt och bekvämt PRO-headsetet är byggt för att vara extremt lätt, starkt och bekvämt. För att uppnå detta använder PRO-headset avancerade material som TR90-nylon i pannbandet, båge av rostfritt stål och glasfiberarmerade nylonfogar. Den lätta konstruktionen med polymerskal är perfekt för långa perioder av gaming. Trådbundet headset 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset