Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset med DTS-ljud och BLUE VO!CE

Logitech Pro X Gaming Headset 7.1

  Art.nr: 1009264
  • PRO-G 50 mm högtalarelement
  • Surroundheadset
  • Bekväma öronkuddar för långvarig användning
  • Brusreducerande mikrofon
  • Återgivning: 20 Hz - 20 kHz

Kombinera med

Logitech Pro X Gaming Headset 7.1
Produkt du tittar på: Gamingheadset med DTS-ljud och BLUE VO!CE

990:-


  • Pris: 2 687:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech PRO X Gaming Headset ger dig otroligt tydliga och exakta ljudbilder samt ett fantastiskt surroundljud med 50 mm högtalarelement och DTS Headphone:X 2.0. Med sina bekväma minnesskum och slitstarka design kan du spela längre och fokusera på att vinna. BLUE's mikrofonteknik gör att du både kan höra som ett proffs och låta som ett proffs. 

BLUE VO!CE-mikrofonteknik

Med BLUES's mikrofonteknik får du ett flertal olika röstfilter som reducerar brus i realtid för att du ska kunna kommunicera med större tydlighet. BLUE VO!CE avtagbara mikrofonfilter i högsta kvalitet lägger även till kompression, de-essing och säkerställer att din röst låter fylligare och mer professionell. Allt för att du både ska kunna höra som ett proffs, men även låta som ett proffs. 

Gamingheadset med hög kvalité

Spelheadsetet är designat i samband med och för proffs för att du ska kunna få avancerade kommandon och ett exakt ljud. Headsetet från Logitech har en ergonomisk design med minnesskum som täckts av högklassigt konstläder eller velour som andas för att du ska kunna spela längre och intensivare utan obehag i öronen. Med PRO X Gaming Headset får du en långvarig bekvämlighet som gör att du kan fokusera på att vinna. 

Logitech PRO X Gaming Headset 7.1 på spelare

Logitech PRO X Gaming Headset är byggd för att hålla med sin stabila och lätta ram av aluminium och stål. Gamingheadsetet är slitstarkt samtidigt som det ger dig en högklassig estetik.

Ett helt nytt surroundljud 

DTS Headphone:X 2.0 är den senaste versionen av objektbaserade ljudbilder från DTS. Version 2.0 tar 7.1-kanalsurroundljudet längre än någonsin med en förbättrad basåtergivning, ljudklarhet och närhetssignaler. Men hjälp av en ny nivå av avståndsmedvetenhet kan du nu skilja på ljud som kommer nära och långt ifrån. Det gör att du kan fastslå dina fienders position i spelet bättre än någonsin.  

För att använda avancerade funktioner som DTS Headphone:X 2.0 med surroundljud och BLUE VO!CE krävs en PC och Logitech G HUB-spelprogramvara.

1009264 Logitech Logitech Pro X Gaming Headset 7.1 981-000818 Logitech PRO X Gaming Headset ger dig otroligt tydliga och exakta ljudbilder samt ett fantastiskt surroundljud med 50 mm högtalarelement och DTS Headphone:X 2.0. Med sina bekväma minnesskum och slitstarka design kan du spela längre och fokusera på att vinna. BLUE's mikrofonteknik gör att du både kan höra som ett proffs och låta som ett proffs.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> BLUE VO!CE-mikrofonteknik Med BLUES's mikrofonteknik får du ett flertal olika röstfilter som reducerar brus i realtid för att du ska kunna kommunicera med större tydlighet. BLUE VO!CE avtagbara mikrofonfilter i högsta kvalitet lägger även till kompression, de-essing och säkerställer att din röst låter fylligare och mer professionell. Allt för att du både ska kunna höra som ett proffs, men även låta som ett proffs.  Gamingheadset med hög kvalité Spelheadsetet är designat i samband med och för proffs för att du ska kunna få avancerade kommandon och ett exakt ljud. Headsetet från Logitech har en ergonomisk design med minnesskum som täckts av högklassigt konstläder eller velour som andas för att du ska kunna spela längre och intensivare utan obehag i öronen. Med PRO X Gaming Headset får du en långvarig bekvämlighet som gör att du kan fokusera på att vinna.  Logitech PRO X Gaming Headset är byggd för att hålla med sin stabila och lätta ram av aluminium och stål. Gamingheadsetet är slitstarkt samtidigt som det ger dig en högklassig estetik. Ett helt nytt surroundljud  DTS Headphone:X 2.0 är den senaste versionen av objektbaserade ljudbilder från DTS. Version 2.0 tar 7.1-kanalsurroundljudet längre än någonsin med en förbättrad basåtergivning, ljudklarhet och närhetssignaler. Men hjälp av en ny nivå av avståndsmedvetenhet kan du nu skilja på ljud som kommer nära och långt ifrån. Det gör att du kan fastslå dina fienders position i spelet bättre än någonsin.   För att använda avancerade funktioner som DTS Headphone:X 2.0 med surroundljud och BLUE VO!CE krävs en PC och Logitech G HUB-spelprogramvara. Trådbundet headset 3,6 14 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådbundet headset