Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset med bra mikrofon och ljudkontroll

Marvo HG9015G gaming headset

  Art.nr: 1008596
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • Belysta öronkåpor
 • Flexibel mikrofon
 • USB-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo Scorpion HG9015G är ett gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en stämningsfull känsla. Det är utrustat med 50 mm breda högtalarelement för en bra upplevelse när du spelar dina favoritspel.

Headsetet har en 2,2 meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner.

7.1 Surroundljud

Med 7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid.

Belysning på sidokåporna

Med belysningen på Marvo Scorpion HG9015G skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.

Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla. 

Gamingheadsetet växlar mellan de olika färgerna i ett regnbågsliknande mönster för att ge ett härligt intryck.

Marvo Scorpion HG9015G
Marvo Scorpion HG9015G

Rundstrålande justerbar mikrofon

Den justerbara mikrofonen på gamingheadsetet Marvo Scorpion HG9015G ser till att dina lagkamrater kan höra dig tydligt i stridens hetta.


Det är en rundstrålande mikrofon som  plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen.

Kontroll på sladden

Med en kontroll på sladden blir det enkelt att justera volymen, aktivera och stänga av mikrofonen mitt under spelets gång. Kontrollen eliminerar behovet av att minimera spelet för att justera ljudet.

På kontrollen finns även en knapp för att kunna stänga av belysningen på kåporna. Användbart när man spelar ett spel man vill ha det helt mörkt i rummet för.

Marvo Scorpion HG9015G

Titta även på

(2 st)
 • 7.1 Surround
 • Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
 • Minnesskum

599:-

Titta även på

(2 st)
 • 7.1 Surround
 • Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
 • Minnesskum

599:-

1008596 Marvo Marvo HG9015G gaming headset HG9015 Marvo Scorpion HG9015G är ett gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en stämningsfull känsla. Det är utrustat med 50 mm breda högtalarelement för en bra upplevelse när du spelar dina favoritspel. Headsetet har en 2,2 meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner. 7.1 Surroundljud Med 7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid. Belysning på sidokåporna Med belysningen på Marvo Scorpion HG9015G skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar. Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla. Gamingheadsetet växlar mellan de olika färgerna i ett regnbågsliknande mönster för att ge ett härligt intryck. Rundstrålande justerbar mikrofon Den justerbara mikrofonen på gamingheadsetet Marvo Scorpion HG9015G ser till att dina lagkamrater kan höra dig tydligt i stridens hetta.Det är en rundstrålande mikrofon som  plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen. Kontroll på sladden Med en kontroll på sladden blir det enkelt att justera volymen, aktivera och stänga av mikrofonen mitt under spelets gång. Kontrollen eliminerar behovet av att minimera spelet för att justera ljudet.På kontrollen finns även en knapp för att kunna stänga av belysningen på kåporna. Användbart när man spelar ett spel man vill ha det helt mörkt i rummet för. Trådbundet headset 1 1 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset