Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset med belysning 7.1-ljud och vibrationseffekter

Marvo HG9018 gaming headset

  Art.nr: 1008594
 • 7.1 Surroundljud
 • 40 mm högtalarelement
 • Vibrationseffekter
 • Belysta öronkåpor
 • USB-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo Scorpion HG9018 är ett gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en stämningsfull känsla. Det är utrustat med 40 mm breda högtalarelement och 30 mm vibrationselement för en bra upplevelse när du spelar dina favoritspel.

Headsetet har en 2,4 meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner.

7.1 Surroundljud

Med virtuellt  7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid.

Med programvaran kan du även göra specifika ljudinställningar såsom diskant, bas, mellanregister, ja en hel equaliser.

40 mm högtalarelement och vibrationseffekt

För ett bra ljud som skall leverera en grym upplevelse när du spelar har Marvo Scorpion HG9018 utrustats med 40 mm element vilket gör att du får ett klart ljud och en bra spelupplevelse.

Dessutom har HG9018 gamingheadset 30 mm vibrationselement som gör upplevelsen ännu bättre genom att vid explosioner så vibrerar kåporna.

Kontroll på sladden

På sladden sitter det en kontroll för att enkelt kunna styra volymen, stänga av / sätta på mikrofonen samt även kunna stänga av eller aktivera vibrationseffekterna på Scorpion HG9018.

Fördelen med kontroll på sladden är att du mitt under spelets gång kan justera volymen utan att behöva pausa eller stänga ner spelet. Kanske behöver du ta ett samtal du inte vill att dina medspelare skall höra och då stängs mikrofonen av med ett snabbt tryck på kontrollen.

Marvo Scorpion GH9018 Kontroll
Marvo Scorpion HG9018

Belysning på sidokåporna

Med belysningen på Marvo Scorpion HG9018 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.

Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-logotypen i mitten ger en effektfull och professionell känsla.

Kåpornas logotyper lyser i regnbågens alla fäger så att du inte behöver välja själv utan alltid ha en stämningsfull effekt.

Rundstrålande justerbar mikrofon

Den justerbara mikrofonen på gamingheadsetet Marvo Scorpion HG9018 ser till att dina lagkamrater kan höra dig tydligt i stridens hetta.

Det är en rundstrålande mikrofon som  plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen.

Marvo HG9018 Rundstrålande Mikrofon

Titta även på

(1 st)
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • Belysta öronkåpor

499:-

Titta även på

(1 st)
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • Belysta öronkåpor

499:-

1008594 Marvo Marvo HG9018 gaming headset HG9018 Marvo Scorpion HG9018 är ett gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en stämningsfull känsla. Det är utrustat med 40 mm breda högtalarelement och 30 mm vibrationselement för en bra upplevelse när du spelar dina favoritspel. Headsetet har en 2,4 meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner. 7.1 Surroundljud Med virtuellt  7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid. Med programvaran kan du även göra specifika ljudinställningar såsom diskant, bas, mellanregister, ja en hel equaliser. 40 mm högtalarelement och vibrationseffekt För ett bra ljud som skall leverera en grym upplevelse när du spelar har Marvo Scorpion HG9018 utrustats med 40 mm element vilket gör att du får ett klart ljud och en bra spelupplevelse. Dessutom har HG9018 gamingheadset 30 mm vibrationselement som gör upplevelsen ännu bättre genom att vid explosioner så vibrerar kåporna. Kontroll på sladden På sladden sitter det en kontroll för att enkelt kunna styra volymen, stänga av / sätta på mikrofonen samt även kunna stänga av eller aktivera vibrationseffekterna på Scorpion HG9018.Fördelen med kontroll på sladden är att du mitt under spelets gång kan justera volymen utan att behöva pausa eller stänga ner spelet. Kanske behöver du ta ett samtal du inte vill att dina medspelare skall höra och då stängs mikrofonen av med ett snabbt tryck på kontrollen. Belysning på sidokåporna Med belysningen på Marvo Scorpion HG9018 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-logotypen i mitten ger en effektfull och professionell känsla.Kåpornas logotyper lyser i regnbågens alla fäger så att du inte behöver välja själv utan alltid ha en stämningsfull effekt. Rundstrålande justerbar mikrofon Den justerbara mikrofonen på gamingheadsetet Marvo Scorpion HG9018 ser till att dina lagkamrater kan höra dig tydligt i stridens hetta.Det är en rundstrålande mikrofon som  plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen. Trådbundet headset 2,8 9 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset