Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset med belysning och stöd för flera plattformar

Marvo HG9049 gaming headset

  Art.nr: 1008593
 • 7.1 Surroundljud
 • 40 mm högtalarelement
 • Kompatibel med PC, Playstation, Xbox och mobila enheter
 • Flexibel mikrofon
 • Ergonomisk och bekvämt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo Scorpion HG9049 är ett grymt gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en riktigt stämningsfull känsla. Via en splitter på sladdkontrollen kan man använda headsetet till andra plattformar så som Playstation, XBOX, smartphones och surfplattor.

Headsetet har en två meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner.

40 mm högtalarelement

För ett komplett ljud som skall leverera en fulländad upplevelse när du spelar dina favoritspel har Marvo Scorpion HG9049 utrustats med 40 mm element vilket gör att du får ett expansivt ljud och en uppslukande spelupplevelse.

Belysning på Marvo Scorpion HG9049

Belysning på sidokåporna

Med belysningen på Marvo Scorpion HG9049 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.

Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla.

Antingen kan man välja en av sju färger man vill ha statiskt alternativt välja att det skall växla mellan dessa. Som standard växlar gamingheadsetet mellan de olika färgerna med olika färger på respektive sida. Alla inställningar för färgerna görs i programmet man installerar på datorn.

Rundstrålande justerbar mikrofon

Den justerbara mikrofonen på Marvo Scorpion HG9049 ser till att dina lagkamrater kan höra dig klart och tydligt i stridens hetta.

Det är en rundstrålande mikrofon som plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess korta arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen.

Marvo Scorpion HG9049 Boom Mikrofon
Marvo Scorpion HG9049 7.1 surround

7.1 Surroundljud

Med 7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid.

Surroundljudet i headsetet aktiveras när det är inkopplat i en dator. Vid inkoppling i smartphones, surfplattor eller konsoller ges du istället ett bra stereoljud.

Titta även på

Avtagbar mikrofon

(6 st)
 • Mäktigt basljud
 • LED-belysning
 • Går att använda till spelkonsoler

399:-

Titta även på

Avtagbar mikrofon

(6 st)
 • Mäktigt basljud
 • LED-belysning
 • Går att använda till spelkonsoler

399:-

1008593 Marvo Marvo HG9049 gaming headset HG9049 Marvo Scorpion HG9049 är ett grymt gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en riktigt stämningsfull känsla. Via en splitter på sladdkontrollen kan man använda headsetet till andra plattformar så som Playstation, XBOX, smartphones och surfplattor. Headsetet har en två meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner. 40 mm högtalarelement För ett komplett ljud som skall leverera en fulländad upplevelse när du spelar dina favoritspel har Marvo Scorpion HG9049 utrustats med 40 mm element vilket gör att du får ett expansivt ljud och en uppslukande spelupplevelse. Belysning på sidokåporna Med belysningen på Marvo Scorpion HG9049 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla.Antingen kan man välja en av sju färger man vill ha statiskt alternativt välja att det skall växla mellan dessa. Som standard växlar gamingheadsetet mellan de olika färgerna med olika färger på respektive sida. Alla inställningar för färgerna görs i programmet man installerar på datorn. Rundstrålande justerbar mikrofon Den justerbara mikrofonen på Marvo Scorpion HG9049 ser till att dina lagkamrater kan höra dig klart och tydligt i stridens hetta.Det är en rundstrålande mikrofon som plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess korta arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen. 7.1 Surroundljud Med 7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid.Surroundljudet i headsetet aktiveras när det är inkopplat i en dator. Vid inkoppling i smartphones, surfplattor eller konsoller ges du istället ett bra stereoljud. Trådbundet headset 3,2 5 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset