Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset med 50 mm element och 7.1-surround

Marvo HG9053 gaming headset

  Art.nr: 1008597
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • Robust stål-konstruktion
 • Röd belysning på öronkåpor
 • USB-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo Scorpion HG9053 är ett robust headset med stål-konstruktion, cool belysning med logotyp på sidan av kåporna och ett riktigt bra ljud. I stereoläget är gamingheadsetet utmärkt till inte bara gaming utan även musik. Det finns tre färdiginställda ljudinställningar som är Musik, Gaming och Film. Dessa växlas enkelt mellan genom belysta kontrollen på sladden.

Headsetet har en 2 meter lång sladd vilket betyder att man har gott om utrymme att röra sig fritt utan att behöva ta av sig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner.

7.1 Surroundljud

Med 7.1 surroundljud i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinns varje runda när man hör exakt vart alla motståndare befinner sig och kan lättare förbereda sig för strid.

50 mm högtalarelement

Att ha 50 mm högtalarelement känns som en självklarhet när det kommer till gaming. Det gör att man får ett komplett ljud som levererar en fulländad upplevelse när man spelar.

Större element ger även utrymme för ett kraftigare ljud om man till exempel skulle vilja lyssna på musik eller titta på film.

Ergonomisk design

Med två-ledade kåpor, mjuka öronmuffar i konstläder och justerbar storlek blir headsetet bekvämt att ha på sig även längre tider. Det lägger inget tryck på eller runt öronen vilket efter en längre spelsession kan bli besvärligt. Men det sitter 

Belyst logotyp

Med belyst logotyp på Marvo Scorpion HG9053 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.

Det unika mönstret och den snygga loggan och en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla.

Marvo Scorpion HG9053
Marvo Scorpion HG9053

Löstagbar mikrofon

Den brusreducerande mikrofonen på Marvo Scorpion HG9053 är löstagbar så att den inte skall vara i vägen när den inte används.

Med brusreduceringen säkerställs att lagkamrater hör klart och tydligt vad som sägs.

Titta även på

(2 st)
 • 7.1 Surround
 • Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
 • Minnesskum

599:-

Titta även på

(2 st)
 • 7.1 Surround
 • Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
 • Minnesskum

599:-

1008597 Marvo Marvo HG9053 gaming headset HG9053 Marvo Scorpion HG9053 är ett robust headset med stål-konstruktion, cool belysning med logotyp på sidan av kåporna och ett riktigt bra ljud. I stereoläget är gamingheadsetet utmärkt till inte bara gaming utan även musik. Det finns tre färdiginställda ljudinställningar som är Musik, Gaming och Film. Dessa växlas enkelt mellan genom belysta kontrollen på sladden. Headsetet har en 2 meter lång sladd vilket betyder att man har gott om utrymme att röra sig fritt utan att behöva ta av sig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner. 7.1 Surroundljud Med 7.1 surroundljud i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinns varje runda när man hör exakt vart alla motståndare befinner sig och kan lättare förbereda sig för strid. 50 mm högtalarelement Att ha 50 mm högtalarelement känns som en självklarhet när det kommer till gaming. Det gör att man får ett komplett ljud som levererar en fulländad upplevelse när man spelar. Större element ger även utrymme för ett kraftigare ljud om man till exempel skulle vilja lyssna på musik eller titta på film. Ergonomisk design Med två-ledade kåpor, mjuka öronmuffar i konstläder och justerbar storlek blir headsetet bekvämt att ha på sig även längre tider. Det lägger inget tryck på eller runt öronen vilket efter en längre spelsession kan bli besvärligt. Men det sitter  Belyst logotyp Med belyst logotyp på Marvo Scorpion HG9053 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.Det unika mönstret och den snygga loggan och en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla. Löstagbar mikrofon Den brusreducerande mikrofonen på Marvo Scorpion HG9053 är löstagbar så att den inte skall vara i vägen när den inte används.Med brusreduceringen säkerställs att lagkamrater hör klart och tydligt vad som sägs. Trådbundet headset 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset