Prisvärt gamingheadset med 7.1 surroundljud

Marvo HG9055 gaming headset

  Art.nr: 1008592
  • 7.1 Surroundljud
  • 50 mm högtalarelement
  • Flexibel mikrofon
  • Belysta öronkåpor
  • USB-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo Scorpion HG9055 är ett gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en stämningsfull känsla. Det är utrustat med 50 mm breda högtalarelement för en bra upplevelse när du spelar dina favoritspel.

Headsetet har en 2,2 meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner.

7.1 Surroundljud

Med 7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid.

Marvo Scorpion HG9055

Belysning på sidokåporna

Med belysningen på Marvo Scorpion HG9055 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.

Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla.

Antingen kan man välja en av sju färger man vill ha statiskt alternativt välja att det skall växla mellan dessa. Som standard växlar gamingheadsetet mellan de olika färgerna med olika färger på respektive sida. Alla inställningar för färgerna görs i programmet man installerar på datorn.

Rundstrålande justerbar mikrofon

Den justerbara mikrofonen på gamingheadsetet Marvo Scorpion HG9055 ser till att dina lagkamrater kan höra dig tydligt i stridens hetta.

Det är en rundstrålande mikrofon som  plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen.

Marvo HG9055 Mikrofon
1008592 Marvo Marvo HG9055 gaming headset HG9055 Marvo Scorpion HG9055 är ett gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en stämningsfull känsla. Det är utrustat med 50 mm breda högtalarelement för en bra upplevelse när du spelar dina favoritspel. Headsetet har en 2,2 meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 7.1 Surroundljud Med 7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid. Belysning på sidokåporna Med belysningen på Marvo Scorpion HG9055 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla.Antingen kan man välja en av sju färger man vill ha statiskt alternativt välja att det skall växla mellan dessa. Som standard växlar gamingheadsetet mellan de olika färgerna med olika färger på respektive sida. Alla inställningar för färgerna görs i programmet man installerar på datorn. Rundstrålande justerbar mikrofon Den justerbara mikrofonen på gamingheadsetet Marvo Scorpion HG9055 ser till att dina lagkamrater kan höra dig tydligt i stridens hetta.Det är en rundstrålande mikrofon som  plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen. Trådbundet headset 4,4 13 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådbundet headset