Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekvämt gamingheadset med minnesskum och LED-belysning

Mission SG Gamingheadset Hades

  Art.nr: 1008143
 • 7.1 Surround
 • Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
 • Minnesskum
 • Riktad mikrofon
 • 53 mm element
Paketpris

Kombinera med

Mission SG Gamingheadset Hades
Produkt du tittar på: Bekvämt gamingheadset med minnesskum och LED-belysning

799:-


 • Mission SG Gamingpaket för e... (-906:-)
 • Paketpris: 1 490:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG Hades är ett gamingheadset som med öronkuddar i minnesskum ger bra komfort för timmar av spelande. De 53 mm stora neodymelementen tillammans med ett schysst 7.1 surround ger ett klart och tydligt ljud vilket låter dig höra alla detaljer i spelet.

Hades är ett gamingheadset som levererar bra ljud i både spel, musik och film. Tack vare den diskreta LED-belysningen på hörselkåporna är Hades gamingheadset ett bra val för dig som inte tycker om för mycket belysning men ändå vill ha prestandan.

Mission SG Hades - Gamingheadset
Mission SG Hades gamingheadset mikrofon

Klar och tydlig mikrofon

Mission SG Hades har en så kallad "riktad" mikrofon vilket gör att den plockar upp minimalt med bakgrundsljud som i sin tur gör att dina lagkamrater hör dig och inget annat.

Mikrofonen på headsetet har ett högt frekvensomfång mellan 50 Hz till 10 kHz och en impedans på 32 Ohm. Detta gör att din röst hörs klart och tydligt för dina medspelare.

Mikrofonen är löstagbar så att den inte behöver vara ivägen om du använder headsetet till musik eller på resan till din laptop.

Minnesskum

Öronkuddarna på gamingheadsetet Mission SG Hades är fyllda med minnesskum för att sitta bekvämt runt öronen. I kombination med den flexibla huvudbygeln sitter det bekvämt även under långa spelsessioner.

Även huvudbygeln är vadderad med minnesskum för sitta bekvämt på huvudet och för att kunna bibehålla sin form även efter ett lång spelpass.

Gamingheadset utan minnesskum kan efter längre stunder av användning börja kännas tryckande.

Mission SG Hades - Gamingheadset Memoryfoam
Mission SG Hades - RGB-belysning

Stark konstruktion och LED-belyst

MIssion SG Hades har en LED-belyst ring i ytterkanten på kåporna med fasta ljuslägen du kan växla mellan.

Det är en diskret belysning som lyser klart och tydligt. Dock stör den inte omgivningen utan kan med fördel användas av den stilmedvetna gamern som har gaminghörna i till exempel vardagsrummet hemma.

Hörselkåporna har en upphängning i stålkonstruktion vilket betyder en ökad livslängd och en robustare känsla. Hörselkåporna har även en tiltfunktion för att sitta riktigt bra runt dina öron.

Fjärrkontroll på sladden

Fjärrkontrollen på Hades gamingheadset låter dig justera ljudet utan att behöva minimera spelet via volymkontrollen på sladden. 

På denna kontroll kan man även aktivera/stänga av mikrofonen och LED-ljuset.

Mission SG Hades - Fjärrkontroll

Titta även på

(1 st)
 • Riktade 50 mm ljudelement
 • Batteritid upp till 17 timmar
 • 90⁰ roterande hörselkåpor

949:-

Titta även på

(1 st)
 • Riktade 50 mm ljudelement
 • Batteritid upp till 17 timmar
 • 90⁰ roterande hörselkåpor

949:-

1008143 Mission SG Mission SG Gamingheadset Hades X600 Mission SG Hades är ett gamingheadset som med öronkuddar i minnesskum ger bra komfort för timmar av spelande. De 53 mm stora neodymelementen tillammans med ett schysst 7.1 surround ger ett klart och tydligt ljud vilket låter dig höra alla detaljer i spelet. Hades är ett gamingheadset som levererar bra ljud i både spel, musik och film. Tack vare den diskreta LED-belysningen på hörselkåporna är Hades gamingheadset ett bra val för dig som inte tycker om för mycket belysning men ändå vill ha prestandan. Klar och tydlig mikrofon Mission SG Hades har en så kallad "riktad" mikrofon vilket gör att den plockar upp minimalt med bakgrundsljud som i sin tur gör att dina lagkamrater hör dig och inget annat.Mikrofonen på headsetet har ett högt frekvensomfång mellan 50 Hz till 10 kHz och en impedans på 32 Ohm. Detta gör att din röst hörs klart och tydligt för dina medspelare.Mikrofonen är löstagbar så att den inte behöver vara ivägen om du använder headsetet till musik eller på resan till din laptop. Minnesskum Öronkuddarna på gamingheadsetet Mission SG Hades är fyllda med minnesskum för att sitta bekvämt runt öronen. I kombination med den flexibla huvudbygeln sitter det bekvämt även under långa spelsessioner.Även huvudbygeln är vadderad med minnesskum för sitta bekvämt på huvudet och för att kunna bibehålla sin form även efter ett lång spelpass.Gamingheadset utan minnesskum kan efter längre stunder av användning börja kännas tryckande. Stark konstruktion och LED-belyst MIssion SG Hades har en LED-belyst ring i ytterkanten på kåporna med fasta ljuslägen du kan växla mellan. Det är en diskret belysning som lyser klart och tydligt. Dock stör den inte omgivningen utan kan med fördel användas av den stilmedvetna gamern som har gaminghörna i till exempel vardagsrummet hemma.Hörselkåporna har en upphängning i stålkonstruktion vilket betyder en ökad livslängd och en robustare känsla. Hörselkåporna har även en tiltfunktion för att sitta riktigt bra runt dina öron. Fjärrkontroll på sladden Fjärrkontrollen på Hades gamingheadset låter dig justera ljudet utan att behöva minimera spelet via volymkontrollen på sladden. På denna kontroll kan man även aktivera/stänga av mikrofonen och LED-ljuset. Trådbundet headset 4 2 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset