Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingheadset med omslutande ljud

Mission SG GGH 3.2 Gaming Headset

  Art.nr: 1002340
  • Utdragbar/avtagbar mikrofon
  • Mäktigt basljud
  • LED-belysning
  • Mikrofon med mute-funktion
  • Går att använda till spelkonsoler

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG GGH 3.2 är ett mäktigt headset utrustat med justerbart, vadderat huvudband, omslutande bastungt ljud. Det gör att du spelar bekvämt med mullrande effekter samtidigt som du har stenkoll på vad som händer i omgivningarna i ditt favoritspel. Den avtagbara mikrofonen ger dig dessutom smidig kommunikation med dina medspelare samtidigt som du enkelt justerar volym via ljudkabelns fjärrkontroll. Du kan även använda GGH 3.2 till spelkonsoler genom den medföljande adaptern.

Häftig LED-belysning och grymt ljud

Mission SG GGH 3.2 ansluts via två stycken 3,5 mm kablar och en USB 2.0 för att få LED-lamporna att lysa och har en rejäl textilkabel på 2,4 meter. Du kan enkelt styra volymen direkt på hörlurskontrollen för att omslutas av spelet.

Mäktigt basljud 

Headsetet är utrustat med mäktiga 40 mm ljudelement som levererar bastungt actionljud från alla riktningar. De slutna öronkåpornas mjuka stoppning ger en omslutande, ljudisolerande effekt samtidigt som de sitter skönt på huvudet. Perfekt för långa gamingsessioner!

Mikrofon med mute-funktion

Håll kontakten med dina medspelare via den kompakta mikrofonen, placerad på öronkåpan och aktivera mute-funktionen via fjärrkontrollen när du vill avbryta sändningen. 

Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1002340 Mission SG Mission SG GGH 3.2 Gaming Headset X50 Mission SG GGH 3.2 är ett mäktigt headset utrustat med justerbart, vadderat huvudband, omslutande bastungt ljud. Det gör att du spelar bekvämt med mullrande effekter samtidigt som du har stenkoll på vad som händer i omgivningarna i ditt favoritspel. Den avtagbara mikrofonen ger dig dessutom smidig kommunikation med dina medspelare samtidigt som du enkelt justerar volym via ljudkabelns fjärrkontroll. Du kan även använda GGH 3.2 till spelkonsoler genom den medföljande adaptern. Häftig LED-belysning och grymt ljud Mission SG GGH 3.2 ansluts via två stycken 3,5 mm kablar och en USB 2.0 för att få LED-lamporna att lysa och har en rejäl textilkabel på 2,4 meter. Du kan enkelt styra volymen direkt på hörlurskontrollen för att omslutas av spelet. Mäktigt basljud  Headsetet är utrustat med mäktiga 40 mm ljudelement som levererar bastungt actionljud från alla riktningar. De slutna öronkåpornas mjuka stoppning ger en omslutande, ljudisolerande effekt samtidigt som de sitter skönt på huvudet. Perfekt för långa gamingsessioner! Mikrofon med mute-funktion Håll kontakten med dina medspelare via den kompakta mikrofonen, placerad på öronkåpan och aktivera mute-funktionen via fjärrkontrollen när du vill avbryta sändningen.  Trådbundet headset 4,1 9 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådbundet headset