Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekvämt gamingheadset med kylande gel i öronkuddarna

Razer Kraken Wired Gaming Headset - Mercury White

  Art.nr: 1010302
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • Flexibel mikrofon
 • Ergonomisk och bekvämt
 • För PC, Mac, Xbox, PS4, Nintendo Switch

Kombinera med

Razer Kraken Wired Gaming Headset - Mercury White
Produkt du tittar på: Bekvämt gamingheadset med kylande gel i öronkuddarna

1 099:-


 • Pris: 2 497:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer Kraken är ett gamingheadset som möter Esport-proffsens höga krav. Lurarna har en ny aluminiumram och ett huvudband tillverkat av bauxitaluminium vilket är ett lättviktigt och mycket hållbart material som garanterar högsta komfort och kvalitét. Hörlurarna har 50 mm element vilket ger ett häftigare ljud och en perfekt balans mellan taktiksnack med dina lagkompisar och spelets alla detaljer. 

Öronkuddar med kylande gel

De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner.

Multi-plattformskompatibel

Razer Kraken är det enda headset som du behöver eftersom det kan användas tillsammans med din: PC, Mac, Xbox One, PS4, Nintendo Switch och mobiltelefon. Därmed tror vi att Kraken kommer att täcka ditt användningsbehov. 

Ljudisolering av högsta kvalitet

Kraken har 50 mm element med neodymium-magneter som är inställda att ge en klar och tydlig ljudupplevelse i diskant och mellanregistret med en djup bas. De slutna öronkåporna stänger både ute ljudet från omgivningen och läcker inte heller ut störande ljud. Denna funktion hoppas vi ska kunna hjälpa dig att fokusera på ditt spel utan att bli störd eller störa någon annan.

Infällbar mikrofon för klockrent taktiksnack 

Razer Kraken har en infällbar mikrofon som enkelt sätts på och av. Justera enkelt mikrofonens position till munnen efter din personliga smak. När du behöver använda mikrofonen drar du snabbt ut den från vänster öronkåpa.  

Titta även på

Trådlöst surround-headset

(3 st)
 • Omslutande ljudupplevelse
 • Frekvensomfång: 20-20.000 Hz
 • Oriktad mikrofon

1 290:-

Titta även på

Trådlöst surround-headset

(3 st)
 • Omslutande ljudupplevelse
 • Frekvensomfång: 20-20.000 Hz
 • Oriktad mikrofon

1 290:-

1010302 Razer Razer Kraken Wired Gaming Headset - Mercury White RZ04-02830400-R3M1 Razer Kraken är ett gamingheadset som möter Esport-proffsens höga krav. Lurarna har en ny aluminiumram och ett huvudband tillverkat av bauxitaluminium vilket är ett lättviktigt och mycket hållbart material som garanterar högsta komfort och kvalitét. Hörlurarna har 50 mm element vilket ger ett häftigare ljud och en perfekt balans mellan taktiksnack med dina lagkompisar och spelets alla detaljer.  Öronkuddar med kylande gel De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner. Multi-plattformskompatibel Razer Kraken är det enda headset som du behöver eftersom det kan användas tillsammans med din: PC, Mac, Xbox One, PS4, Nintendo Switch och mobiltelefon. Därmed tror vi att Kraken kommer att täcka ditt användningsbehov.  Ljudisolering av högsta kvalitet Kraken har 50 mm element med neodymium-magneter som är inställda att ge en klar och tydlig ljudupplevelse i diskant och mellanregistret med en djup bas. De slutna öronkåporna stänger både ute ljudet från omgivningen och läcker inte heller ut störande ljud. Denna funktion hoppas vi ska kunna hjälpa dig att fokusera på ditt spel utan att bli störd eller störa någon annan. Infällbar mikrofon för klockrent taktiksnack  Razer Kraken har en infällbar mikrofon som enkelt sätts på och av. Justera enkelt mikrofonens position till munnen efter din personliga smak. När du behöver använda mikrofonen drar du snabbt ut den från vänster öronkåpa.   Trådbundet headset 1099 SEK 1099 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset