Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

SteelSeries Arctis 1 - för gaming överallt

SteelSeries Arctis 1 Gaming Headset Black

  Art.nr: 1009250
  • För PC, Mac, PlayStation, Xbox, Switch och mobil
  • Avtagbar ClearCast-mikrofon
  • Portabel design
  • Enkel ljudkontroll på headsetet
  • Stålförstärkt huvudband

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Steelseries Arctis 1 Gaming är ett trådat gamingheadset för alla plattformar. Använd headsetet till din dator eller ditt PlayStation och ta med det på resan till ditt Nintendo Switch. Med samma högkvalitativa högtalardrivrutiner som i den prisvinnande modellen Arctis 7, ger Arctis 1 dig ljudet som betonar subtila men kritiska ljud, för ett övertag i ditt spelande.

För gaming, överallt

Med ett högkompatibelt gamingheadset behöver du inte fundera över vilket headset du ska använda till dina olika spelplattformar. Headsetet är kompatibelt med PC, Mac, PlayStation, Xbox, Switch och mobil. Lågprofilsdesignen och den borttagbara mikrofonen gör att det även kan fylla rollen som ditt förstaval när du är på språng. 

Njut av det prisvinnande Arctis-ljudet, oavsett var du befinner dig.

Certifierad ClearCast-mikrofon

Den Discord-certifierade dubbelriktade ClearCast-mikrofonen ger dig superb brusisolering och ser till att din röst hörs kristallklart och naturligt. Den är dessutom avtagbar, för när du ska ge dig ut och inte behöver den.

Hög komfort och lättillgängliga kontroller

Trots ett stålförstärkt, justerbart huvudband som är hållbart och passar alla huvudstorlekar lyckas headsetet bibehålla en låg vikt. På ena öronkåpan hittar du ett volymreglage, samt en switch för att starta och stänga av mikrofonen. Allt för att du ska kunna göra justeringarna du behöver, utan att tappa fokus från ditt spelande.

1009250 SteelSeries SteelSeries Arctis 1 Gaming Headset Black 61427 Steelseries Arctis 1 Gaming är ett trådat gamingheadset för alla plattformar. Använd headsetet till din dator eller ditt PlayStation och ta med det på resan till ditt Nintendo Switch. Med samma högkvalitativa högtalardrivrutiner som i den prisvinnande modellen Arctis 7, ger Arctis 1 dig ljudet som betonar subtila men kritiska ljud, för ett övertag i ditt spelande. För gaming, överallt Med ett högkompatibelt gamingheadset behöver du inte fundera över vilket headset du ska använda till dina olika spelplattformar. Headsetet är kompatibelt med PC, Mac, PlayStation, Xbox, Switch och mobil. Lågprofilsdesignen och den borttagbara mikrofonen gör att det även kan fylla rollen som ditt förstaval när du är på språng. Njut av det prisvinnande Arctis-ljudet, oavsett var du befinner dig. Certifierad ClearCast-mikrofon Den Discord-certifierade dubbelriktade ClearCast-mikrofonen ger dig superb brusisolering och ser till att din röst hörs kristallklart och naturligt. Den är dessutom avtagbar, för när du ska ge dig ut och inte behöver den. Hög komfort och lättillgängliga kontroller Trots ett stålförstärkt, justerbart huvudband som är hållbart och passar alla huvudstorlekar lyckas headsetet bibehålla en låg vikt. På ena öronkåpan hittar du ett volymreglage, samt en switch för att starta och stänga av mikrofonen. Allt för att du ska kunna göra justeringarna du behöver, utan att tappa fokus från ditt spelande. Trådbundet headset 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådbundet headset