Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Arctis Pro gaming-headset med DAC och hörlursförstärkare

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Hi-Res Gaming Audio System

  Art.nr: 1003183
 • D/A-omvandlare (DAC)
 • DTS-hörlurar: X v2.0-surroundljud
 • ClearCast-mikrofon
 • Hi-Res 96 kHz / 24 bit-ljud
 • Hållbar premium-design

Kombinera med

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Hi-Res Gaming Audio System
Produkt du tittar på: Arctis Pro gaming-headset med DAC och hörlursförstärkare

2 190:-


 • Pris: 4 808:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC är ett gaming-headset som kombinerar ett oöverträffat HiFi-ljud med en lyxig aluminiumlegerings-konstruktion och polerat stål. Headsetet levererar 96 kHz / 24 bit-ljud med fantastisk realism, så att du verkligen kan försvinna in i dina favoritspel och filmer. Det här gaming-headset kommer med en D/A-omvandlare (DAC). GameDAC låter dig kringgå datorns eller spelkonsolens ljudkort och du får ta del av högkvalitativt ljud med mycket dynamik och skärpa.

Arctis Pro är konsturerade med nya DTS-hörlurar: X v2.0, exklusivt skidglasögon-huvudband och bekväma öronkuddar. Allt för att du ska njuta av ett headset som känns lika bra som det låter, även under långa spelssesioner. Arctis Pro har dessutom utrustats med en ClearCast-mikrofon i studiokvalitet, vilket ger dig oöverträffad röstklarhet och en effektiv brusreducering.

PS4: Unboxing & Installation


PC: Unboxing & Installation


GameDAC

En dedikerad DAC och hörlursförstärkare omvandlar ditt PS4 eller din PC till en högpresterande ljudkälla, detta genom att kringgå deras låga ljudprestanda. GameDAC ger dig som redan nämnt fantastisk ljudkvalitet, men det är även utrustat med flera smarta funktioner. Bland annat kan du få en perfekt balans mellan spelljudet och diverse olika chatprogram. GameDAC har en extra 3,5 mm-anslutning, som gör att du kan ansluta ytterligare en enhet för att exempelvis spela upp musik.

Hi-Res-högtalare

Arctis Pro har utrustats med Hi-Res-högtalare med neodymmagneter som ger ett komplett, expansivt frekvensområde från 10 till 40 000 Hz. Du får med detta en fantastisk realism samt klarhet. DTS-hörlurar: X v2.0 surroundljud ger ett fullständig, 360 graders-ljud. Arctis Pro har även en ClearCast-mikrofon för klarhet med kvalitativ brusreducering.

Premium design

Steelseries har gjort sitt yttersta för att ge dig en så hållbar och snygg design som bara möjligt. Du får bland annat ta del av robust stålkonstruktion och lätt aluminiumlegering, som ger dig maximal hållbarhet och en jämn passform. Arctis Pros bekvämma öronkuddar hjälper även till att hålla dina öron svala och torra under en längre användning.

Det exklusiva huvubandet inspererat av skidglasögon, fördelar vikten över hela ditt huvud och eliminerar obekväma tryckpunkter. Du kan även dela ljudet i dina hörlurar med en vän som sitter jämte, tack vare den inbyggda share-anslutningen. Koppla bara in ett par hörlurar i dina och lyssna tillsammans.

Hur Arctis Pro blev till

Titta även på

(4 st)
 • DTS-hörlurar: X v2.0-surroundljud
 • Separat sändare för stark, trådlös signal
 • Två laddningsbara batterier

3 289:-

Titta även på

(4 st)
 • DTS-hörlurar: X v2.0-surroundljud
 • Separat sändare för stark, trådlös signal
 • Två laddningsbara batterier

3 289:-

1003183 SteelSeries SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Hi-Res Gaming Audio System 61453 SteelSeries Arctis Pro + GameDAC är ett gaming-headset som kombinerar ett oöverträffat HiFi-ljud med en lyxig aluminiumlegerings-konstruktion och polerat stål. Headsetet levererar 96 kHz / 24 bit-ljud med fantastisk realism, så att du verkligen kan försvinna in i dina favoritspel och filmer. Det här gaming-headset kommer med en D/A-omvandlare (DAC). GameDAC låter dig kringgå datorns eller spelkonsolens ljudkort och du får ta del av högkvalitativt ljud med mycket dynamik och skärpa.Arctis Pro är konsturerade med nya DTS-hörlurar: X v2.0, exklusivt skidglasögon-huvudband och bekväma öronkuddar. Allt för att du ska njuta av ett headset som känns lika bra som det låter, även under långa spelssesioner. Arctis Pro har dessutom utrustats med en ClearCast-mikrofon i studiokvalitet, vilket ger dig oöverträffad röstklarhet och en effektiv brusreducering. PS4: Unboxing & Installation PC: Unboxing & Installation GameDAC En dedikerad DAC och hörlursförstärkare omvandlar ditt PS4 eller din PC till en högpresterande ljudkälla, detta genom att kringgå deras låga ljudprestanda. GameDAC ger dig som redan nämnt fantastisk ljudkvalitet, men det är även utrustat med flera smarta funktioner. Bland annat kan du få en perfekt balans mellan spelljudet och diverse olika chatprogram. GameDAC har en extra 3,5 mm-anslutning, som gör att du kan ansluta ytterligare en enhet för att exempelvis spela upp musik. Hi-Res-högtalare Arctis Pro har utrustats med Hi-Res-högtalare med neodymmagneter som ger ett komplett, expansivt frekvensområde från 10 till 40 000 Hz. Du får med detta en fantastisk realism samt klarhet. DTS-hörlurar: X v2.0 surroundljud ger ett fullständig, 360 graders-ljud. Arctis Pro har även en ClearCast-mikrofon för klarhet med kvalitativ brusreducering. Premium design Steelseries har gjort sitt yttersta för att ge dig en så hållbar och snygg design som bara möjligt. Du får bland annat ta del av robust stålkonstruktion och lätt aluminiumlegering, som ger dig maximal hållbarhet och en jämn passform. Arctis Pros bekvämma öronkuddar hjälper även till att hålla dina öron svala och torra under en längre användning.Det exklusiva huvubandet inspererat av skidglasögon, fördelar vikten över hela ditt huvud och eliminerar obekväma tryckpunkter. Du kan även dela ljudet i dina hörlurar med en vän som sitter jämte, tack vare den inbyggda share-anslutningen. Koppla bara in ett par hörlurar i dina och lyssna tillsammans. Hur Arctis Pro blev till Trådbundet headset 4 1 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådbundet headset