Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst gamingheadset med klart och tydligt ljud

Corsair Virtuoso RGB Wireless - Carbon

  Art.nr: 1010226
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • RGB-belyst logotyp
 • Slipstream Wireless Technology
 • Löstagbar mikrofon

Kombinera med

Corsair Virtuoso RGB Wireless - Carbon
Produkt du tittar på: Trådlöst gamingheadset med klart och tydligt ljud

2 090:-


 • Pris: 4 687:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Virtuoso RGB Wireless levererar en hög ljudupplevelse, komfort hela tiden från sina öronkuddar i memory foam och hyper-snabb anslutning med SLIPSTREAM WIRELESS-teknik. Gamingheadsetet kan med fördel användas trådlöst både till PC och Playstation 4 och ge 7.1 surround. Det kan kopplas in i andra enheter med hjälp av 3,5 mm anslutning eller USB (kablar medföljer).

Med Corsair Virtuoso RGB kommer du att höra mer av allt. Från lätta fotsteg till den djupaste bastonen kommer du att öka upplevelsen rejält under spel eller musiklyssning. Med 50 mm stora element med ett frekvensområde på 20Hz-40.000Hz får man dubbelt så hög prestanda mot vad man får från de flesta gamingheadset.

Corsair professional-grade microphone

Klar och tydlig mikrofon

Mikrofonen på Corsair Virtuoso RGB är en riktigt bra mikrofon.

Den har ett högt frekvensomfång mellan 100Hz till 10kHz och en impedans på 2.0k Ohm. Detta i kombination med Slipstream Wireless Technology gör mikrofonen nästan dubbelt så bra som en vanlig mikrofon och gör att din röst hörs ännu tydligare, ännu klarar och ännu mer naturlig.

Slipstream trådlös teknik

Räckvidden på Slipstream är upp till 20 meter så att du kan gå och hämta något att dricka eller bara röra dig fritt utan att sitta fast.

Slipstream Wireless ger en supersnabb trådlös anslutning mellan din dator och gamingheadsetet för att minimera all delay som kan uppstå med långsamare trådlösa tekniker. Slipstream använder Intelligent Frequency Shift (IFS) för att säkerställa en stark signal.

Slipstream Corsair
Corsair Virtuoso SE RGB Wireless

Kunglig komfort

Att ett headset sitter bekvämt när man spelar är en otroligt viktig egenskap. Ett bra huvudband i kombination med bra öronkuddar är ett måste.


Corsair Virtuoso RGB Wireless är utrustad med öronkuddar i memory foam som formar sig runt örat för att sitta bekvämt och släppa in och ut så lite ljud som möjligt. Fördelen med memory foam är att det återställer sig och alltid är som första gången du tog på dig headsetet.

Corsair Lifestyle Virtuoso

Corsair iCUE

Den kraftfulla iCUE-programvaran ger din dator och dina Corsair-produkter ett nytt liv där du kan styra din RGB-belysning. Synkronisera andra iCUE-kompatibla produkter så som RGB Led-slingor, gamingheadset, fläktar, tangentbord, gamingmöss och mycket mer. Välj mellan en mängd förinställda ljusprofiler eller skapa dina egna ljusinställningar, bara fantasin som sätter gränser.

Titta även på

Med ännu bättre mikrofon

(3 st)
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • RGB-belyst logotyp

2 290:-

Titta även på

Med ännu bättre mikrofon

(3 st)
 • 7.1 Surroundljud
 • 50 mm högtalarelement
 • RGB-belyst logotyp

2 290:-

1010226 Corsair Corsair Virtuoso RGB Wireless - Carbon CA-9011185-EU Corsair Virtuoso RGB Wireless levererar en hög ljudupplevelse, komfort hela tiden från sina öronkuddar i memory foam och hyper-snabb anslutning med SLIPSTREAM WIRELESS-teknik. Gamingheadsetet kan med fördel användas trådlöst både till PC och Playstation 4 och ge 7.1 surround. Det kan kopplas in i andra enheter med hjälp av 3,5 mm anslutning eller USB (kablar medföljer). *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Med Corsair Virtuoso RGB kommer du att höra mer av allt. Från lätta fotsteg till den djupaste bastonen kommer du att öka upplevelsen rejält under spel eller musiklyssning. Med 50 mm stora element med ett frekvensområde på 20Hz-40.000Hz får man dubbelt så hög prestanda mot vad man får från de flesta gamingheadset. Klar och tydlig mikrofon Mikrofonen på Corsair Virtuoso RGB är en riktigt bra mikrofon.Den har ett högt frekvensomfång mellan 100Hz till 10kHz och en impedans på 2.0k Ohm. Detta i kombination med Slipstream Wireless Technology gör mikrofonen nästan dubbelt så bra som en vanlig mikrofon och gör att din röst hörs ännu tydligare, ännu klarar och ännu mer naturlig. Slipstream trådlös teknik Räckvidden på Slipstream är upp till 20 meter så att du kan gå och hämta något att dricka eller bara röra dig fritt utan att sitta fast.Slipstream Wireless ger en supersnabb trådlös anslutning mellan din dator och gamingheadsetet för att minimera all delay som kan uppstå med långsamare trådlösa tekniker. Slipstream använder Intelligent Frequency Shift (IFS) för att säkerställa en stark signal. Kunglig komfort Att ett headset sitter bekvämt när man spelar är en otroligt viktig egenskap. Ett bra huvudband i kombination med bra öronkuddar är ett måste.Corsair Virtuoso RGB Wireless är utrustad med öronkuddar i memory foam som formar sig runt örat för att sitta bekvämt och släppa in och ut så lite ljud som möjligt. Fördelen med memory foam är att det återställer sig och alltid är som första gången du tog på dig headsetet. Corsair iCUE Den kraftfulla iCUE-programvaran ger din dator och dina Corsair-produkter ett nytt liv där du kan styra din RGB-belysning. Synkronisera andra iCUE-kompatibla produkter så som RGB Led-slingor, gamingheadset, fläktar, tangentbord, gamingmöss och mycket mer. Välj mellan en mängd förinställda ljusprofiler eller skapa dina egna ljusinställningar, bara fantasin som sätter gränser. Trådlöst headset 4 1 2090 SEK 2090 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset
 3. Trådlöst headset