Trådlöst gamingheadset med RGB, DTS-ljud och boommikrofon

Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound

  Art.nr: 1007309
  • Infällbar mikrofon
  • Kompatibel med konsoller
  • PRO-G 50 mm element
  • Logitech G-knappar på sidan
  • 7.1-surroundljud

Kombinera med

Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound
Produkt du tittar på: Trådlöst gamingheadset med RGB, DTS-ljud och boommikrofon

1 890:-


  • Pris: 3 137:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G935 är det ultimata gamingheadset för alla gamers. Utrustat med stora PRO-G 50 mm högtalarelement som levererar att fylligt och klart ljud oavsett volym blir G935 det självklara valet av headset. Det har DTS Headphone:X 2.0 surround för att du skall kunna uppleva spänningen i spelet och känna dig omsluten av spelmiljön du befinner dig i.

Volymen justeras smidigt oavsett plattform via det sidomonterade volymhjulet på öronkuddarna.

Ljud och bild test

Ljud & Bild har testat

I testet är några av höjdpunkterna, trådlös anslutning, riktigt bekväma att ha på sig, bra surroundljud och stöd för DTS:Headphone X 2.0.

Läs hela testet på denna länk

2,4GHz trådlöst

Med G935 får du alternativet att spela trådlöst eller sladdanslutet. Spela trådlöst via 2,4 GHz i upp till 12 timmar per laddning utan belysning eller 8 timmar med standardbelysning. Kan variera beroende på användande. 12 timmars batteritid baseras på att ingen RGB-belysning används och att headsetvolymen är inställd på eller mindre än 50 %. 

Den analoga ingången på 3,5 mm ger dig även möjlighet att spela sladdanslutet – på konsol, mobil eller PC – utan att använda batteridrift.

G-HUB och Lightsync

Med Logitech G HUB-programvaran kan du anpassa LIGHTSYNC RGB-belysningen på ditt gamingheadset, programmera G-knapparna med makron och spelkommandon och anpassa ljudinställningarna med unika profiler för varje spel och app.

DTS HEADPHONE:X 2.0

Tillsammans med G-HUB-programvaran och DTS-tekniken kommer du höra fiender som smyger bakom dig, notifikationer om specialförmågor och fantastiska miljöer i spelen. En total upplevelse med 3D-ljud gör att det känns som att du är mitt i all action.

PRO-G högtalarelement

För ett komplett ljud som skall leverera en helhetsupplevelse när du spelar dina favoritspel har Logitech G935 utrustats med PRO-G 50 mm element som är konstruerade av ett vävt hybridnät vilket låser upp soniska detaljer, djup och klarhet oavsett volym vilket gör att du får ett expansivt ljud och en uppslukande spelupplevelse.

Passar alla platformar

Hörlurarna fungerar inte bara med din dator utan även med alla andra plattformar du vill spela på. Logitech G935 är kompatibla med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och mobila enheter som har en 3,5 mm-anslutning.

Mic+6 mm-mikrofon

Mic+ är en 6 mm boommikrofon som låter dina lagkamrater höra dig klart och tydligt. Mikrofonarmen har en indikatorlampa som låter dig veta när mikrofonen är avstängd. När du inte använder mikrofonen fälls den enkelt in i hörlurarna vilket gör den näst intill osynlig.

1007309 Logitech Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound 981-000744 Logitech G935 är det ultimata gamingheadset för alla gamers. Utrustat med stora PRO-G 50 mm högtalarelement som levererar att fylligt och klart ljud oavsett volym blir G935 det självklara valet av headset. Det har DTS Headphone:X 2.0 surround för att du skall kunna uppleva spänningen i spelet och känna dig omsluten av spelmiljön du befinner dig i. Volymen justeras smidigt oavsett plattform via det sidomonterade volymhjulet på öronkuddarna. Ljud & Bild har testat I testet är några av höjdpunkterna, trådlös anslutning, riktigt bekväma att ha på sig, bra surroundljud och stöd för DTS:Headphone X 2.0.Läs hela testet på denna länk 2,4GHz trådlöst Med G935 får du alternativet att spela trådlöst eller sladdanslutet. Spela trådlöst via 2,4 GHz i upp till 12 timmar per laddning utan belysning eller 8 timmar med standardbelysning. Kan variera beroende på användande. 12 timmars batteritid baseras på att ingen RGB-belysning används och att headsetvolymen är inställd på eller mindre än 50 %.  Den analoga ingången på 3,5 mm ger dig även möjlighet att spela sladdanslutet – på konsol, mobil eller PC – utan att använda batteridrift. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> G-HUB och Lightsync Med Logitech G HUB-programvaran kan du anpassa LIGHTSYNC RGB-belysningen på ditt gamingheadset, programmera G-knapparna med makron och spelkommandon och anpassa ljudinställningarna med unika profiler för varje spel och app. DTS HEADPHONE:X 2.0 Tillsammans med G-HUB-programvaran och DTS-tekniken kommer du höra fiender som smyger bakom dig, notifikationer om specialförmågor och fantastiska miljöer i spelen. En total upplevelse med 3D-ljud gör att det känns som att du är mitt i all action. PRO-G högtalarelement För ett komplett ljud som skall leverera en helhetsupplevelse när du spelar dina favoritspel har Logitech G935 utrustats med PRO-G 50 mm element som är konstruerade av ett vävt hybridnät vilket låser upp soniska detaljer, djup och klarhet oavsett volym vilket gör att du får ett expansivt ljud och en uppslukande spelupplevelse. Passar alla platformar Hörlurarna fungerar inte bara med din dator utan även med alla andra plattformar du vill spela på. Logitech G935 är kompatibla med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och mobila enheter som har en 3,5 mm-anslutning. Mic+6 mm-mikrofon Mic+ är en 6 mm boommikrofon som låter dina lagkamrater höra dig klart och tydligt. Mikrofonarmen har en indikatorlampa som låter dig veta när mikrofonen är avstängd. När du inte använder mikrofonen fälls den enkelt in i hörlurarna vilket gör den näst intill osynlig. Trådlöst headset 4,8 6 1890 SEK 1890 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådlöst headset