Trådlösa gaminghörlurar med bra komfort för långa spelsessioner

Razer Nari Essential Wireless

  Art.nr: 1006583
  • Surround
  • Frekvensomfång: 20-20.000 Hz
  • Oriktad mikrofon
  • Hög komfort
  • 2 års garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

När kommer till en omslutande upplevelse spelar ljud en viktig roll. Det engagerar din känsla av att höra för att få en riktig atmosfär och stämning vilket skapar en livfull upplevelse. Med denna filosofi som grundsten har Razer byggt ett headset med THX Spatial Audio för att ge dig ett 360° positionsljud vilket ger dig en komplett upplevelse i dina spel. Fördjupa dig i överlägsen ljudteknik och ergonomisk komfort. Med nästa generations surroundljud kommer dina sinnen att öka när du utforskar stora världar med trovärdigt ljud. Säg hej till Razer Nari Essential.

Öronkuddar med kylande gel

De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner.

2,4GHz trådlöst ljud

2,4GHz trådlöst ljud

Spelaren erbjuds ett laggfritt ljud med hög prestanda och en trådlös räckvidd  på upp till 12 meter utan avbrott.

THX 360° Surround

THX Spatial Audio går utöver det traditionella surroundljudet genom simulering av ljud i en 360° sfär runt dig. Med Nari kan du specifika ljud även om det kommer från ovan eller under dig vilket ger dig ökad sinnesnärvaro under ditt spel. 

Nari, Nari Ultimate och Nari Essentials

Razer Nari finns i tre olika utföranden med lite olika funktioner. 

Känn effekten av varje fight i alla spel via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bara njut av otroliga spel sessioner med den bekväma ergonomin hos Razer Nari. Och om du letar efter ett headset som är lika bekvämt och kan köras trådlöst under långa timmar finns också Razer Nari Essential.

Nari Wireless, Nari Ultimate, Nari Essentials
1006583 Razer Razer Nari Essential Wireless RZ04-02690100-R3M1 När kommer till en omslutande upplevelse spelar ljud en viktig roll. Det engagerar din känsla av att höra för att få en riktig atmosfär och stämning vilket skapar en livfull upplevelse. Med denna filosofi som grundsten har Razer byggt ett headset med THX Spatial Audio för att ge dig ett 360° positionsljud vilket ger dig en komplett upplevelse i dina spel. Fördjupa dig i överlägsen ljudteknik och ergonomisk komfort. Med nästa generations surroundljud kommer dina sinnen att öka när du utforskar stora världar med trovärdigt ljud. Säg hej till Razer Nari Essential. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Öronkuddar med kylande gel De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner. 2,4GHz trådlöst ljud Spelaren erbjuds ett laggfritt ljud med hög prestanda och en trådlös räckvidd  på upp till 12 meter utan avbrott. THX 360° Surround THX Spatial Audio går utöver det traditionella surroundljudet genom simulering av ljud i en 360° sfär runt dig. Med Nari kan du specifika ljud även om det kommer från ovan eller under dig vilket ger dig ökad sinnesnärvaro under ditt spel.  Nari, Nari Ultimate och Nari Essentials Razer Nari finns i tre olika utföranden med lite olika funktioner.  Känn effekten av varje fight i alla spel via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bara njut av otroliga spel sessioner med den bekväma ergonomin hos Razer Nari. Och om du letar efter ett headset som är lika bekvämt och kan köras trådlöst under långa timmar finns också Razer Nari Essential. Trådlöst headset 5 1 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådlöst headset