Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa gaminghörlurar med grymt ljud och bra komfort

Razer Nari Wireless

  Art.nr: 1006582
  • Omslutande ljudupplevelse
  • Frekvensomfång: 20-20.000 Hz
  • Oriktad mikrofon
  • Hög komfort
  • 2 års garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

När kommer till en omslutande upplevelse spelar ljud en viktig roll. Det engagerar din känsla av att höra för att få en riktig atmosfär och stämning vilket skapar en livfull upplevelse. Med denna filosofi som grundsten har Razer byggt ett headset med THX Spatial Audio för att ge dig ett 360° positionsljud vilket ger dig en komplett upplevelse i dina spel. Razer har också lagt till ergonomiska designfunktioner för att göra detta till ett av de mest bekväma och dagliga hörlurar för spel. Detta är Razer Nari.

Öronkuddar med kylande gel

De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner.

Game/Chat balance

Balansera ljudet

Justera mellan spel- och chattvolymen för den perfekta mixen som låter dig höra spelet och/eller röstchatten bättre.

2,4GHz trådlöst ljud

2,4GHz trådlöst ljud

Spelaren erbjuds ett laggfritt ljud med hög prestanda och en trådlös räckvidd  på upp till 12 meter utan avbrott.

Trådläge

Trådad användning

Få sömlös plattformskompatibilitet via en 3,5 mm ljudkontakt. Njut av högkvalitativt stereoljud oavsett om du spelar på PC, konsol eller mobil.

THX 360° Surround

THX Spatial Audio går utöver det traditionella surroundljudet genom simulering av ljud i en 360° sfär runt dig. Med Nari kan du specifika ljud även om det kommer från ovan eller under dig vilket ger dig ökad sinnesnärvaro under ditt spel. 

Nari, Nari Ultimate och Nari Essentials

Razer Nari finns i tre olika utföranden med lite olika funktioner. 

Känn effekten av varje fight i alla spel via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bara njut av otroliga spel sessioner med den bekväma ergonomin hos Razer Nari. Och om du letar efter ett headset som är lika bekvämt och kan köras trådlöst under långa timmar finns också Razer Nari Essential.

Nari Wireless, Nari Ultimate, Nari Essentials
1006582 Razer Razer Nari Wireless RZ04-02680100-R3M1 När kommer till en omslutande upplevelse spelar ljud en viktig roll. Det engagerar din känsla av att höra för att få en riktig atmosfär och stämning vilket skapar en livfull upplevelse. Med denna filosofi som grundsten har Razer byggt ett headset med THX Spatial Audio för att ge dig ett 360° positionsljud vilket ger dig en komplett upplevelse i dina spel. Razer har också lagt till ergonomiska designfunktioner för att göra detta till ett av de mest bekväma och dagliga hörlurar för spel. Detta är Razer Nari. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Öronkuddar med kylande gel De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner. Balansera ljudet Justera mellan spel- och chattvolymen för den perfekta mixen som låter dig höra spelet och/eller röstchatten bättre. 2,4GHz trådlöst ljud Spelaren erbjuds ett laggfritt ljud med hög prestanda och en trådlös räckvidd  på upp till 12 meter utan avbrott. Trådad användning Få sömlös plattformskompatibilitet via en 3,5 mm ljudkontakt. Njut av högkvalitativt stereoljud oavsett om du spelar på PC, konsol eller mobil. THX 360° Surround THX Spatial Audio går utöver det traditionella surroundljudet genom simulering av ljud i en 360° sfär runt dig. Med Nari kan du specifika ljud även om det kommer från ovan eller under dig vilket ger dig ökad sinnesnärvaro under ditt spel.  Nari, Nari Ultimate och Nari Essentials Razer Nari finns i tre olika utföranden med lite olika funktioner.  Känn effekten av varje fight i alla spel via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bara njut av otroliga spel sessioner med den bekväma ergonomin hos Razer Nari. Och om du letar efter ett headset som är lika bekvämt och kan köras trådlöst under långa timmar finns också Razer Nari Essential. Trådlöst headset 3 3 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset
  3. Trådlöst headset